Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czemu nic nie dostaje?

Nihooya

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie, czemu za wyscig nic nie dostalem? zdarzylo się to kilka razy jak widac na ss bylem pierwszy a dostalem 0 pkt reputacji i 0$ moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego?

55341287512290574487.jpg

Back to BF3...

Opublikowano

Też tak miałem to chyba jakiś bug jest w rzeczywistości dostawałem kase i reputacje .

Opublikowano

To wina laga i neta za razem bo czasem łapie laga i pokazuje ze dostało się po 0 kasy i repu ale tak na prawdę się dostaje wystarczy zauwarzyć.Przy tym nie dostaje sie kart po wyścigu.Możesz wyłaczyć zaporę i anrywira i pobrqc program do optymalizacji łącza.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

cziter a sie przejmuje ze nei dostal 5k za wyscig xD

Ale może exp chciałby dostać albo karty wybrać?

Co do kart to i tak je dostajesz ale prostu do magazynu ;)

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Dzieki za odpowiedzi,

zeby nie robic kolejnego tematu zadam pytanie tutaj, czy jesli przestawie zeby mi pobralo te ladniejsze tekstury to bedzie sciagac cala gre czy tylko ten plik z teksturami?

Back to BF3...

Opublikowano

To nie żaden bug. Jest to spowodowane przez zbyt duże przeciążenie łącza.

Zauważ że czasem gdy ktoś rzuci magnes na ruch uliczny to nic się nie dzieje.

A kasę dostajesz zobacz ile masz przed wyścigiem a ile po a rzeczy z kart trafiają do magazynu.

A co do tego drugiego to tak wszystko od nowa się pobierze ale znaczącej różnicy nie ma i są przez to większe lagi.

Najlepiej grać na średnich ustawieniach graficznych bo dodatki zasłaniają drogę jak na maksymalnych ustawieniach walniesz w coś dwa razy

z rzędu to przez chwilę nic nie widać...

Ps. Ciężko było odpalić NFS i sprawdzić. ;)

Zbieram +. ;)

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Najlepiej grać na średnich ustawieniach graficznych bo dodatki zasłaniają drogę jak na maksymalnych ustawieniach walniesz w coś dwa razy

z rzędu to przez chwilę nic nie widać...

LOL? Gram na maksymalnych i nic takiego mie nie spotkało żebym nic nie widział xD . Co do tematu to jak będziesz grał na maksymalnych to zmodyfikuj sobie jeszcze plik cfg z ustawieniami graficznymi i wyłącz rozmycie, dzięki temu wszystko będziesz widział z daleka .

Opublikowano

LOL? Gram na maksymalnych i nic takiego mie nie spotkało żebym nic nie widział xD . Co do tematu to jak będziesz grał na maksymalnych to zmodyfikuj sobie jeszcze plik cfg z ustawieniami graficznymi i wyłącz rozmycie, dzięki temu wszystko będziesz widział z daleka .

No nie dosłownie nic. Ale przyznaj przysłaniają te dodatki. ;)

Możesz powiedzieć coś więcej powiedzieć o tym pliku cfg?

Opublikowano

cfg=config...

Ale KUR** mi wyjaśniłeś do tego to ja doszedłem po przeczytaniu a po drugie to nie ciebie się pytałem a po trzecie to chodzi o to gdzie się znajduje

ten plik jak go edytować i za co konkretnie jest odpowiedzialny oraz czy za jego edytowanie można dostać bana.

Config mi napisał weźcie trzymajcie mnie.

Co za ludzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...