Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hack

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam lekki problem bo gdy włączyłem hacka to jak się loguje do combat arms odrazu crashuje zaraz przed oknem logowania.Czy ktoś wie dlaczego?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

1). Zły dział.

2). Jaki hack ?

3). Może jest już detected ?

4). Wszystkie sterowniki wgrane ?

5). Nic go nie blokuje ? (np. antywir)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Odys crashuje po 1 grze. Sciągnij sobie z WorldGameHacks.net albo GHB. Następnym razem powiedz co to za hack, może będziemy w stanie lepiej ci pomóc.

Opublikowano

Wlasnie z WorldGameHack.net gdy sciaglem loader nie mogłem go włączyć.Pisało że jest zła ścieżka i coś tam.Mam Win 7 64x

Opublikowano

"Pisało że jest zła ścieżka i coś tam." jezeli bd tak pisał to napewno ci pomozemy ;) coś tam co ja sam mam sie domyślić ? ty masz wkońcu problem czy ja ? jezeli chcesz pomocy udzielaj szczegółowych info.

-PainGirl-.png

Opublikowano
Pisało że jest zła ścieżka i coś tam

Daj ss'a tego błędu, masz zainstalowane netFramework i Visual C++?

Opublikowano

Ściągnij jeszcze raz :D Myslałem że tylko ja tak mam ale jednak nie.

Spróbuj jeszcze tak zrobić (mój [prawie]niezawodny sposób jak jakiś program nie dziala):

Komputer -> Właściwości systemy -> {po lewej} Zaawansowane ustawienia systemu -> {Zakładka ,,Zaawansowanie''}Kliknij w ,,Ustawienia'' tam gdzie pisze Wydajność -> Zapobieganie wykonywaniu danych -> Dodaj -> I dodaj sobie do tej listy program który ci nie działa

Opublikowano

http://zapodaj.net/3f0b2e1adf923.jpg.html

^^^To sie pokazuje gdy odpalam najnowszego WGHLoader'a.Próbowałem też uruchomić jako administrator ale to samo.

@up

To samo wyskakuje ten sam błąd.

Może ustawić dobrą zgodność?Lub cos czekam na dalsze odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...