Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Rengar vs Jayce

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ,proszę o usuniecię nie zauwazyłem ,że odpowiedni dział

Ale jak już to ,

Obie postacie graja solo topa lub Jungla chodź Renger bardziej do jungli a Jayce na topa więc tutaj powinieneś zadecydować, Renger nie jest taki OP jak na PBE i dużo osób nim gra za to Jayce jak ktoś ogarnia to idzie dość ładnie,

Jestem za Jayce

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Według mnie Rengar.

Pasyw pomaga w gankowaniu, ma slowa, niezły dmg potrafi cisnąć dzięki stackowi ferocity.

Wytrzymałość ma równie dobrą.

Opublikowano

Damage i wytrzymałość ,powiadasz? Za te cene masz duży wybór.Z tanich polecam Jax'a.Dobrze zbudowany jest tankowaty,posiada duży damage,escape,AoE stun,dodge i świetne ulti.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Jayce jako ad carry i jako na topa daje rade, za to nie polecam tego gowno rengara.Za squishy za latwo go zabic przez co nie kreci nawet pare % swojego dmg przy ogarnietym supporcie

Opublikowano

Zdecydowanie Jayce, rengar bedzie pewno przechodził jeszcze sporo nerfów także wiesz...

Jayce jest CC i carry takze daje rade 3x2 skillów, AOE, Stun, Escape system

OndteAw.png
Opublikowano

Jayce, bardziej uniwersalny, bardziej wytrzymały, dobry harass, doskok, odepchnięcie, system walki na odległość i w zwarciu, nieźle sobie radzi z farmą.

Rengar nie wydaje mi się bardzo OP postacią, a co dopiero po tych wszystkich nerfach które dostanie w niedalekiej przyszłości...

Mój wybór pada na Jayce'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...