Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] SoloTop

mamStresa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 6300 IP

Zależy mi na: Mocnym, trudnym do skontrowania topie. Na razie mam Akali, Cho'Gath, Corki, Jax, Malphite, Olaf, Ryze, Xin Zhao. Kogo mi jeszcze polecacie, żeby skontrować jak największą ilość championów?

Preferuję: Irelia, Jarvan IV

Opublikowano

Yorick. Cholernie trudno skontrować, ma slow, healuje się, ulti robiące 6vs5, łatwo zoutfarmić przeciwnika, ale często banowany i w early ssie manę jak odkurzacz.

7m9a.png

Opublikowano

Yorick. Cholernie trudno skontrować, ma slow, healuje się, ulti robiące 6vs5, łatwo zoutfarmić przeciwnika, ale często banowany i w early ssie manę jak odkurzacz.

Yorick niby gniecie, ale jak dla mnie jest trochę zbyt monotonny i ma zbyt słaby mechanizm ucieczki. W dodatku ta mana. Proszę o inne propozycje.

Opublikowano

Skoro nie Yorick no to Lee.

Niezłe survi, potrafi cisnąć niezły dmg, niezły escape dzięki tarczy + q.

Opublikowano

Irelia chyba będzie dobra.Ma jakiś tam sustain,doskok,ulti które można użyć 3(?) razy, no i dosyć łatwa gra na topie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

@up tu się mylisz. Dariusa jest bardzo łatwo skontrować na solo topie. Wystarczy postać typu teemo. ( blind + trutka i darius nie ma co zrobić ).

Na solo topa polecam ci Evelynn. Niby nie kosztuje 6300, tylko 1350 a naprawdę daje radę. Ładny haras z hate spike'ów, dobry escape mechanizm dzięki obszarowej niewidce i skillu w.

Na solo topa polecam ci Vladimira naprawdę daje radę, może się łatwo uleczyć i może też łatwo uciec dzięki swojej plamce. I nie jest aż taki papierowy :)

Mordekaiser też dobrze się spisuje, kiedy ma już spellvamp + troche heltha i ap ( np. rylai ) To szybko ładuje swoją tarcze i może nieźle wymiatać na lini.

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...