Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań

Endziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam bodego 41 lvl na s4, i tu rodzi mi się kilka pytań. ;)

1. Gdzie najlepiej expić, mam buffa błogo 9 odbicie 1 pomoc m3, na bodym aura m2 berek m1 reszta w wir. Eq branza, buty, nasior 1k hp, lwia +7 kd speeda +3 2k hp, rib+9 sr 18 kd+3 potworek i śmierci, fms+9 sr 22 kd+3, boj, bojowa+8, zelek+8 reg. pz. 20% + rękawica dropa na 12 dni?

2. Gdzie najlepiej expić, żeby najwięcej zarobić?

3. Gdzie najlepiej dropić kamole, latać po metkach 40-45, czy expić do 70 na złamanie karku i latać po piekle?

4. Na czym najlepiej zarobić, fb jest nie opłacalny, ponieważ małże to ok. 5kk i nikt nie kupuje, rybek tak samo.

5. Motać przez aola sm'y na pierścien expa?

6. Gdzie najlepiej na moim lvl'u dropić wierzchowce?

Za odp dziękuje z góry. Będą lajki. ;)

Opublikowano

Na jakim ty servie grasz, że nie skupują małży i rybek ?

@edit

Przepraszam, już doczytałem.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Jeszcze jedno(no nie jedno xD) pytanko jakie eq musiałbym mieć i jaki min. lvl żeby wziąć komnatę lorda teraz nawet z buffem nie daje rady, lepsza będzie moja zbrojka lwia czy kupić smoczą+9,, btw. wymotałem czarną +6, i mam 310 defa. I czy na buffie dawać teraz ku w pomoc czy resetować skille (29 lvl) i jako pierwsze wbić błogo? ;d

Opublikowano

Smocza nie lwia. Resetuj skille i błogo, pomoc nie da ci narazie aż tak dużo kryta, ale błogo da Ci nawet nawet na unik ataku, co tam się przyda, bo tam jest tego w huj.

Opublikowano

Dobra wymotałem ebo+9 3 pełne sloty i ulepszyłem lwia na +8 i dowaliłem kd defa+4 bo smoczej nie mogłem przez cały dzień kupić, dam teraz rade? ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...