Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czy da sie spolszczyc...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam własny server Minecraft i dla wygody graczy chciał bym spolszczyć następujące zdania

"You don't have permission to do this.", "Unknown command. Type "help" for help. oraz "I'm sorry, but you do not have permission to perform this command. Please concact the server administrators if you believe that this is in error."

Bardzo proszę o pomoc dla mnie to bardzo ważne!

Z góry dziękuję.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Da się spolszyć ale musisz znać javę jest taki jeden specjalny program tylko że komend nie spolszczaj bo się posypie serwer

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@UP Znać javę? Jak nie wiesz, to się nie udzielaj, bo tylko posty nabijasz. Nawet laik potrafiłby spolszczyć komendy i komunikaty bez potrzeby obeznania w Javie.

@Topic

W Essentials wystarczy w pliku konfiguracyjnym znaleźć linijkę "#locale: gb_GB" i zmienić ją na taką: "locale: pl_PL". Włączy się wtedy język polski do wszystkich komunikatów. Jeśli chcesz zrobić to w innych pluginach, użyj inClassTrans.

Jeśli jednakowoż chciałbyś zmienić komunikat "Unknown Command", użyj tego:

http://dev.bukkit.org/server-mods/unknown-command/

Opublikowano

Jest mały problem. Nie mam Essentials ponieważ mam commandbook ponieważ jego config ma rozszerzenie .yml które jest potrzebne do kodowania UTF-8 a to już inna sprawa.

Da się tak ustawić w commandbook ? lub jakiś plugin co spolszcza te wszystkie komunikaty.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...