Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za hacki

karolek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie tylko jak ktoś cie nagra lub zrobi Ci screen shot'a to dostaniesz bana równie dobrze może wejść admin do twojego room'a i gdy będziesz używał haki dostaniesz bana lub po prostu HS zapisze sobie logi i też dostaniesz...

a rad jak hakować i nie dostać bana jest mało bo i tak czym prędzej czym później go dostaniesz dowodem na to są masowe bany (za czasów gamefirs'a) i to tylko kwestia czasu :)

no ale jak już masz używać haka to polecam Ci jedynie samego chamsa tylko nie używaj go zbyt "chamsko" bo wtedy inni mogą cie podejrzewać że go masz tylko tak jak byś był po prostu dobry a nie jak ProGamer :D

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Chams to inaczej GPS

Dzięki niemu będziesz mógł widzieć gdzie są inni gracze z twojej i przeciwnej drużyny :)

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

Samo włączenie czyt. wstrzyknięcie DLL'ki może już grozić banem. Nie ma sposobów jak hackować by nie zostać zbanowanym. Można jedynie robić to dyskretnie, tak tylko żeby inni gracze Cię nie podejrzewali.

32354141673387527780.png

Opublikowano

ja na g1 grałem 2 miechy i nie dostałem bana ale tylko grałem na gps i gm crash :) nabiłem 23 lvl ;d z kd-ratio 1.400

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Opublikowano

jak na haku z 1.400 to i tak slabo ;p a to ze nie dostales bana no to miales farta chociaz te ostatnie tygodnie g1 byly tragiczne ;D

Opublikowano

Samo włączenie czyt. wstrzyknięcie DLL'ki może już grozić banem. Nie ma sposobów jak hackować by nie zostać zbanowanym. Można jedynie robić to dyskretnie, tak tylko żeby inni gracze Cię nie podejrzewali.

Nie koniecznie po to jest właśnie Bypass (tzw. obejście) żeby zabezpieczać przed wysyłaniem logów HackShield'a

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano

Nauczcie sie grać. Ja bez cheatow spokojnie kd 3.0 utrzymam na 40lvl+. Ale to tak jest, kto nie umie grac to hackuje.

Opublikowano

Nie koniecznie po to jest właśnie Bypass (tzw. obejście) żeby zabezpieczać przed wysyłaniem logów HackShield'a

jak zrobić to obejście albo coś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...