Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kod Bonusowy 2000gold +T2 Light Tank i inne

Roman96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Znalazłem na allego taki kod bonusowy. Pisze że można użyć na aktualne konto w wocie:

http://allegro.pl/world-of-tanks-7-dni-premium-2000-gold-automat-i2582977918.html

Moje pytanie. Jakbym kupił aż 3 takie kody bonusowe to czy mogę wszystkie trzy użyć na jednym aktywnym koncie i ile bym z tego miał (6000gold 1500 kredytów...???)

Opublikowano

dzięki za odpowiedzi i bardzo mi sie podoba, ale na 100% jesteście pewni że będzie tak jak mówicie że będę miał aż 7500 golda?? bo to mnie wyjdzie pieniężnie tylko niecałe 75zł a normalnie za 7500golda na stronie od warming to bym zapłacił ponad 100zł. Jeśli już ktoś tak zrobił że doładował 3 razy tym kodem swoje konto niech się wypowie.

Opublikowano

tez bym nie pogardził :D

@edit

mam kody z komputer świat gry

tylko nie wiem czy on będzie działał :/ mam dwa kody jeden z nich może działać ale mogły tez wygasnąć

do 10 kwietnia były ważne :/

24n3chy.jpg

Opublikowano

Jest to w 100% legalne. To tak jak byś kupił wota na płytce , ale na allegro. A każdy wie , że na płycie widnieje ten magiczny kod bonusowy :)

prawdziwasygnatura.png

Opublikowano

Chciałbym zamówić golda z linku powyżej jak gość co sprzedaje będzie wiedział, że do mnie ma wysłac??

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Jak klikniesz kup to tam masz opcje ,,wyslij wiadomosc sprzeajacemu'', tam mozesz mu podac swoj nick lub wyslac mu go przez email.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...