Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co grozi za używanie czyjegoś KSSN?

KomornikXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Użytkownik KsiadzNatanekx dodał już kilka takich tematów ale ja mam problem

Co grozi nie pełnoletniej osobie za używanie czyjegoś KSSN? Niektórzy mówią ,że poprawczak a nie którzy, ich wyśmiewają i mówią, że nic więcej tylko najzwyczajniejszy ban.

Więc już nie wiem!

Opublikowano

Pomyśl co grozi za ukradnięcie komuś jego Pesel'u.To samo grozi tobie, żadko się to zdarza ale jednak.Pozdr (jak można zamknąć napisz)

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

to nic ci nie groźi. generator generuje nowy pesel, nie używany więc nic nie powinno ci groźić. Jak do zamknięcia to proszę kliknąc ,, Zgłoś "

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

A możesz podać jakiś link gdzie to pisze?Najlepiej z 3 ale jak nie chce ci się szukać to spoko :) Albo jak ich nie ma...

Znaczy nie o to mi chodzi! Kurde xD nie wiem jak to napisać o mam: Czy mógłbyś (sprawdzić/dać link do czegoś gdzie o tym piszę) ,ŻE KONKRETNIE TEN GENERATOR nie działa, nic za niego nie grozi? Jak KsiadzNatanekx potrzebuję 100% pewności :)

Opublikowano

Generatory już raczej nie działają, ja przynajmiej żadnego nie znam. Możesz szukać w google, może coś znajdziesz

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Nie dzialaja, przynajmniej na nostale. Wykrywaja ze kssn jest falszywe.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Zakaz wyłudzania bądź proszenia o kssn na forum. sorki

A co do generatora to on nie działa, musisz być zarejestrowany

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Czyli ,że jak go użyłem xxx(to jest online) to nic mi nie grozi?

Zakaz wyłudzania bądź proszenia o kssn na forum. sorki

A co do generatora to on nie działa, musisz być zarejestrowany

źe mnie zrozumiełeś :D ja nie wyłudzam i nie proszę tylko ja się pytam czy korzystając z tego (chyba nie działającego) generatora coś mi grozi :)
Opublikowano

moga ci dac bana w grze jak przylapia ze polak

Ale moja rejestracja się zakończyła NIE POWODZENIEM bo coś wyskoczyło wnioskuję ,że błędnye KSSN :D I ja nawet nie mam clienta pobranego:)

Ale jakbym miał to nic? Tylko ban?Zero koreańskiego wojska? :O

Opublikowano

@UP Ban oraz mogą to wysłać do Polskiej policji że używasz (podszywaz się pod koreańczyka) koreańskiego dowodu co może się skończyć sprawą w sądzie a w najgorszym wypadku więzieniem.

Pozdrawiam radek1051

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

ten temat też zamknijcie najlepiej.

ZA TEN GENERATOR NIC CI NIE GROZI!! NIC ON NIE DZIAŁA, NIE UZYŁES NICZYJEGO KSSN JESTES WOLNY I SPOKOJNY!

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

W teori używanie czyjegoś KSSN jest Karalne , w praktyce nikt na to nie zwraca uwagę jeżeli chodzi o gry. Co innego jeżeli ktoś da taki KSSN pod jakąś umowę.

Wtedy już jest interwencja w sprawie podszywania się pod kogoś.

Nie ma tu więcej co tłumaczyć , każdy będzie powtarzał jeden po drugim ;).

@Edit:

Jedynym czym cie mogą ukarać to jak ktoś wspomniał ban ;)

Pomogłem? Liczę na +

Opublikowano

Generator KSSN generuje ci nowe KSSN... to jest NICZYJE KSSN nic ci za to nie grozi ;) PO ZA TYM : ŹLE GO ZROZUMIELIŚCIE WYJAŚNIAM NA POLSKI ;P:

On nie ma konta nawet. Chodzi o to, że czy coś mu grozi ZA SKORZYSTANIE Z NIEGO. Ponieważ nei miał etapu 4 gdzie się podaje login i hasło to nie możesz mieć też konta. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...