Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da rade zablokowac przychodzace maile ?

!.Szymcio:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Microsoft Outlook możesz zrobić tak żeby wiadomości od tego i tego odbiorcy szły automatycznie do kosza , lub po nazwie tematu , albo po treści. Wiem , że coś takiego było. A jeśli chodzi o pocztę przez przeglądarkę to raczej nie da rady.

P.S: Na czym masz pocztę.

Opublikowano

to mozez gmaila dac na outlooka, outlook to program ktory umozliwia wpisanie swojego e mail i masz program ktory odbiera poczte bez potrzeby wchodzenia na strone internetowa, ale nie mzna zablokowac nadawcy?

­

Opublikowano

Oznaczasz jako spam, kolejne, które przyjdą, automatycznie polecą do spamu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dzieki, ale tych maili jest w grom i dlugo mi to zajmie. Nie mozna jednym kliknieciem zablokowac tego nadawcy?

Chyba nie. Poszukam w necie i jak na coś trafię, to tu dodam. ;)

7m9a.png

Opublikowano

Moze ktos podac jakis darmowy program z taka ocpja? Bo outlook nie jest chyba darmowy ;c

Racja nie będziesz płacić za program , którego w pełni nie wykorzystasz. A z tego z co wiem to żeby mieć Outlooka to trzeba od razu cały pakiet Office kupować.

Istnieją też darmowe zamienniki MS. Office (w których też pewnie jest poczta) ale nie wiem czy mają opcję fitrowania. Dam ci linki żebyś nie musiał szukać:

OpenOffice.org 2.4.4

http://www.dobreprogramy.pl/OpenOffice.org,Program,Windows,12495.html

Apache OpenOffice 3.4.1

http://www.dobreprogramy.pl/Apache-OpenOffice,Program,Windows,12754.html

Ten drugi tylko po angielsku jak na razie.

Programy są w 100% darmowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...