Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Anty Virus , reset przy próbie instalacji/używania , blue screen

TheVolume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

Mam spory problem , iż na moim kompie jest pełno wirusów , a nie mogę znaleźć dobrego natywirusa który usuwa wirusy , a nie je blokuje , zainstalowałem Avirę i po serii resetów kompa udało mi się przeskanować dysk , wykryło 144 wirusy i 38 ostrzeżeń (nie mam go w polskiej wersjii i nie mogę odtworzyć "centrum dowodzenia" tego av) , po tym że skanowaniu nie mam żadnej opcji typu usuń , oddaj do kwarantanny , możecie mi doradziać dobrego av , najlepiej w polskiej wersjii językowej , który usuwa/leczy wirusy a nie je blokuje/ukrywa , drugi problem jest taki że przy próbie instalacji/używania anty wirusów bardzo często wyskakuje mi niebieski ekran z jakimś errorem , nie da sie przeczytać , bo trwa to ok. 0.5s , po czym laptop się resetuje , anty wirus musi dobrze współgrać z moim laptopem , oto dane ;)

Model: Lenovo g550

System: Windows XP Black Edition V8.2

Ram: 3gb DDR3

Procesor: 2x 2.2gHz

Karta Graficzna: 1gb zintegrowana Intel Chipset Family

HB5fLf7.png

Opublikowano

@ref

- nowe info , większość wirusów to wirusy typu autorun.inf , ukrywają się na dyskach c/d/e/g/h , pen drivach itp. widać go tylko na opcji "pokaż ukryte foldery" i nie da się go usunąć "plik jest używany przez inną aplikację"

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...