Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Skillmoney

Gość Weeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z skillmoney i jednakowo z nfs world ponieważ gdy uruchamiam wszystko jest ok odpalam bota ustawię wszystko dobrze to gdy ma sprzedać to wszystko to wyskakuje błąd i nie może nic sprzedać ;/

i jest tylko wystąpił nieoczekiwany błąd czy coś w tym stylu ;./

z góry dzięki ^^

Opublikowano

niee biorę tego skila i przeciągam tam gdzie się sprzedaje i nic mi nie znika gdy klikam przejdz do kryjówki i chcę dać zapisz to mam błąd typu "wystąpił niespodziewany błąd" a kasy nie mam ;./

Opublikowano

ni ch.. mi to nie działa :/ sprzedaje i jak chce zapisać to ten błąd zmieniam kierowcę jeszcze raz na teog samego i tak kasy nie ma ..

Opublikowano

hmm.... każdemu wyskoczy błąd bo to na tym polega inaczej naprawde by sprzedał skille.... a dlaczego tobie nie dodaje kasy to nie wiem... napisz do mnie na gg

Opublikowano

Jeżeli sprzedajesz czesci i kasa Ci sie nie navija to tak ma byc bo dopiero po restarcie pojawia sie kasa a bład musi być bo to oznacza że bug sie udał

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...