Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Konto na speedy

NieUgryze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem z zalozeniem konta na speeedyshare, ponieważ nie mam net frameworka 3.5 i z moim netem bedzie mi sie w uj pobierac wiec proszeo o zalozenie konta na speedyshare z gory dzieki!

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

nie mozesz na swoim emailu zrobic?... To zaden problem a login to sam sie wybiera z hasolem..

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Ach rzeczywiście sory spojrzałem w speedy drive i nw czemu mi się z loginem skojarzyło. Zrób konto na gmailu i podaj to zrobie konto, bo mi sie nie chce zakładać maila.

@Offtop

Weee 250 post.

Opublikowano

@Jose Mou. Wiesz teoretycznie temat ma związek z działem, ponieważ konto premium jest potrzebne do pobrania np. klienta do serwera.

Opublikowano

Ludzie nie spamujcie bo temat został już zgłoszony bo to nie ten dział!!

Zglos siebie ze ty spamujesz ;] postami nie na temat

@Topic chcesz to moge podac tobie pasy do SH, zrobie konto na gmailu i dam ci pasyy na pw, ale nic za darmo +++ musi byc ^^

Prosze modka o przenisienie tematu do odopwiedniego dzialu :) i nie karanie autora ze wzgledu na to iz nie wiedzial gdzie napisac, a ze zapewne zwiazane bylo to z sciagnieciem clienta servera i napisal w dziale Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...