Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BetaBot-en - Czy to już koniec?

Yaroslav24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Mam pytanko, czy wszyscy uzytkownicy tego bota mają ten sam problem co ja - mianowicie:

logbook.png

I bocik nie działa ;/ Bot działał do ok. godziny 11-12 i poźniej zaniemógł. Wy tez tak macie? Wiecie co z tym zrobić? Proszę o pomoc!

Opublikowano

Oj tam, od razu nie działa. Kpt Genek z PL1 juz smigał dziś na bocie do błysków od rana. Nie wiecie czego on używa?

Bot nie działa poniewaz doszła aktualizacja ranku zatopionych graczy i nie mieści sie w skrypcie, bo nie ma takiego wpisu, trzeba uaktualnic o ten rank właśnie, BP wiedziało co robi, dorzucili to bo wiedzieli ze bot nie bedzie miał tych danych i zgłupieje, Genek używa skryptu scar do błyskotek, ten działa tylko ze nic nie mozesz robic bo używa klawiszy i myszki, skrypty nadal działają więc kto ma ten lata, na pergi tez chodzi.

Yaroslav24, ważna wiadomość, bot sie wypiął z wrotek poniewaz nie ma danych o ranku, jeśli skopiujesz błąd i to co Ci wywali w bocie, zrozumiesz ze nie powinienes dodawac tego screena ponieważ zawiera ważne informacje, prawie wszystkie o Twoim koncie, masz nick -MisteRMiX-, twoje ID i serwer tez znam, masz kalapite małą z 2000 hp, fajnie ze strzeliłes raz z wybuchowych zdaje sie otrzymanych za misję, ranka za zatopienia nie masz jeszcze bo masz 0 na 0, ale kup sobie czarownika VooDoo bo z nieaktywna tarcza 4000 nie polatasz, gdybys podał mi cały wpis miałbym podstawe do BP i wszystko o koncie łącznie z tarczami, prochem, bałwankami, niewidkami, kulami, zdolnościami, PD, PE lvl elity itp, prawie jakbym wszedł Ci na konto,, na przyszłosć uważaj co wrzucasz, oni nie śpią.

Opublikowano

Bot nie działa poniewaz doszła aktualizacja ranku zatopionych graczy i nie mieści sie w skrypcie, bo nie ma takiego wpisu, trzeba uaktualnic o ten rank właśnie, BP wiedziało co robi, dorzucili to bo wiedzieli ze bot nie bedzie miał tych danych i zgłupieje, Genek używa skryptu scar do błyskotek, ten działa tylko ze nic nie mozesz robic bo używa klawiszy i myszki, skrypty nadal działają więc kto ma ten lata, na pergi tez chodzi.

Yaroslav24, ważna wiadomość, bot sie wypiął z wrotek poniewaz nie ma danych o ranku, jeśli skopiujesz błąd i to co Ci wywali w bocie, zrozumiesz ze nie powinienes dodawac tego screena ponieważ zawiera ważne informacje, prawie wszystkie o Twoim koncie, masz nick -MisteRMiX-, twoje ID i serwer tez znam, masz kalapite małą z 2000 hp, fajnie ze strzeliłes raz z wybuchowych zdaje sie otrzymanych za misję, ranka za zatopienia nie masz jeszcze bo masz 0 na 0, ale kup sobie czarownika VooDoo bo z nieaktywna tarcza 4000 nie polatasz, gdybys podał mi cały wpis miałbym podstawe do BP i wszystko o koncie łącznie z tarczami, prochem, bałwankami, niewidkami, kulami, zdolnościami, PD, PE lvl elity itp, prawie jakbym wszedł Ci na konto,, na przyszłosć uważaj co wrzucasz, oni nie śpią.

Wiesz, wiem o tym i dlatego ten screen nie jest mój. A znaleziony w necie. ;)

Opublikowano

Wiesz, wiem o tym i dlatego ten screen nie jest mój. A znaleziony w necie. ;)

Zuch chłopak ;) Przy okazji, jest juz poprawka bota, który śmiga, niebawem bedzie free .

Cierpliwości...

Opublikowano

Zuch chłopak ;) Przy okazji, jest juz poprawka bota, który śmiga, niebawem bedzie free .

Cierpliwości...

Poprawka juz wyszła i nazywa się SeaBot i zresztą jest juz na forum MPC ;)

Opublikowano

Poprawka juz wyszła i nazywa się SeaBot i zresztą jest juz na forum MPC ;)

Czyli ta twoja poprawka dawno wyszła bo ja licencje co Seabot kupiłem pod koniec marca więc nie mieszaj faktów ,oby dwa programy są takie same tylko że jeden koleś to robi a ktoś inny sobie pobiera i trochę przerabia i wypuszcza jako swój program tylko że pod inną nawą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...