Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przeniesieniem konta na nexon

Let's Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znalazłem ze mogę przenieść moje konto z g1 na nexon ale gdy loguje się na nexon po przez zakładkę g1 to piszę mi ze niema takiego użytkownika ale jak loguj się na g1 i wszystko działa HELP

76561198017377310.png

Opublikowano

Spróbuj może u kolegi lub na innym komputerze. Nie wiem za bardzo czemu tak masz i podobnych problemów nie widziałem. Może inna przeglądarka ?

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Może wina leży ze strony złego napisania hasła lub loginu. Albo Kliknąłeś kombinację klawiszy Shift+Ctrl i zamiast z masz y.

Spróbuj na innej przeglądarce jeśli nie pomoże to będzie trzeba czekać na kogoś kto będzie wiedział o co chodzi. Ewentualnie konto przepadło.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

sprawdzałem to co wymieniłeś ale niestety to nie tego wina :< ale tym loginem i tym haslem moge sie zalogowac na g1

i napisałem do suportu nexon'a

76561198017377310.png

Opublikowano

Na Twoim ss'ie jest napisane ze nie ma takiego uzytkownika, akceptowales migracje za czasow g1? jezeli nie to dupa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...