Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie dot. Montage

nim97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, was bardzo serdecznie :D Mam pewien problem. Nie wiem czy to jest dobra kategoria, ale nie wiedziałem gdzie to wstawić. Jeśli trzeba to proszę modów o przeniesienie tego tematu gdzie indziej :P A wracając to tematu, chciałbym nagrywać montage z Combat Arms. Niestety Fraps jest dla mnie męką i cały Combat Arms mi się tnie. Próbowałem z gry nagrywać combatem w jakości HD ale też mi się tnie;/ Nie wiem czemu bo mam dość dobrego kompa. Jeśli znacie jakiś program który można pobrać to napiszcie w Odpowiedziach. Proszę :D

Opublikowano
Fraps ustaw na 120 fps 0 scin

Co mu da to, że ustawi 120 FPS... Jak nagrywa w najlepszej jakości, a ma słabego PC to będzie tak miał.

Podaj jeszcze jakiego masz peceta ;)

Opublikowano

Jeżeli Fraps męka spróbuj CamStudio pobierz crack i lecisz, nawet ścin na tym nie ma.

Możesz jeszcze spróbować Hyper Cam 2 ;)

Opublikowano

Ha dostalem opierdol za kolor a on pisze sobie na zielono j

Jak ci wbudowany program do nagrywania w ca zamula to resztą nie masz co nagrywac wiem bo kolega poległ

Nie wiem od kogo dostaniesz upomnienia ale na pewno nie ode mnie.

Użytkownik może używać kolorów, ale nie wolno podszywać się pod członków administracji, w innym przypadku przewidziana jest sankcja. Kara: Warn 5%

Tu masz cytat z regulaminu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...