Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]uciągnie mi komp serwer hamachi?

Zumaari™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam pytanie.Uciągnie mi komp serwer hamachi,gdzie będę tylko ja grał?Parametry kompa

Intel?

Premium? 4CPU 2.40gHz

2.39gHz.512 MB Ram

Na serwerze działała by tylko 1 do 2 mapek,jednak chcę,aby było dużo itemów i metinów.Handlarze by funkcojonowali tylko podstawowi.Za pomoc like

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Zapewne tak, może lekko ciąć, bo wiadomo, sam metin zżera prawie tyle ramu co ty masz maxymalnie, ale jakoś powinno pójść ;)

A takie pytanko.Jak by serwer był off,ścinałby mi komp?Miałem leprzego kompa,ale z tatą się w mma bawiliśmy i....Mam złamaną rękę i starego kompa.Komp mi służy głównie do oglądania filmów itp.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

ja mam procka 1 rdzenowego Celeron , 2.66GHZ ;d

ram 3gb

neta 6mb

i jakoś mi śmiga nawet w 2 osoby grałem ;d

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

Opublikowano

ja mam procka 1 rdzenowego Celeron , 2.66GHZ ;d

ram 3gb

neta 6mb

i jakoś mi śmiga nawet w 2 osoby grałem ;d

Jednak masz więcej RAM.Nowy komp dopiero w przyszłym roku,ale za to już pożądny.Chcę wydać na niego 2-3 tysiące.

Co do tematu,to jeszcze się nie dowiedziałem zbytnio dużo.Jak będę miał ten serwer to będzie mi lagować komp(wtedy kiedy jest oczywiście off)?Za pomoc like + 5 w profilu ;D

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...