Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LuK's Tools ;)

LuK1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Testowałem wcześniejsze wersje, u mnie działa.

Po za tym zero wirusów - skan z virustotal ;)

Opublikowano

Polecam, bardzo przydatne.

Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.

Obiedience is Happiness

• 2 tygodnie później...
Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Robak. Zdążył połowę folderów spierdolić i keyloggera czy inny syf zainstalować...

Po uruchomieniu wszystko zwolniło, foldery powoli zamieniały się w bezsensowne pliki o losowych nazwach i

bóg wie co jeszcze robi to gówno. Zaraz przepadam i popełnię odpowiednie kroki m.in. wyśle do globalnej bazy antywirów

ten szczaw i tam jeszcze zobaczą. Jak się okaże ,że to zajebisty zbieg okoliczności to dam edita.

//Martwi mnie też ,że userzy wypowiadający się w temacie mają mało postów. I tak zrobie bakcup - nie sraj , a twoja praca pójdzie się jebać bo to gówno będzie wykrywalne jutro czy pojutrze.

//Wszystko jasne, raport poszedł. Dowodem jest to ,iż raz - konta wyżej to jego multikonta (piszą pozytywne opinie w jego tematach), dwa - można samemu to w sandboxie odpalić ^_^

Multi = permban (pożegnaj się z forum).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...