Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co jest bardziej opłacalne?

Zumaari™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Ostatnio zastanawiałem się gdzie jest bardziej opłacalna gra.Czy na pirvie,czy na globalu?Mam też trochę grosza na is,gdyż sprzedałem ninje 90lvl za 670zlł.Proszę o szybką pomoc.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Moim zdaniem privy które wychodzą "na teraz" - ostatnio zacząłem grę na pewnym hardzie, wbiłem 70lvl eq+7/9 i sprzedałem postać za 100zł ;) Na Globala nie ma co wracać i się męczyć, już lepiej wejść na privy i szybko coś zyskać.

Opublikowano

jak kolega wyżej też polecam ci privy ponieważ są ciekawsze od globala

gmhq5mn.png

Opublikowano

Globale już wygasły. Oczywiście są jego fani, albo osoby, które nie grały na privach, ale uwierz, że jeśli dość długo grasz na privach to na globala już nie wrócisz. Poza tym, nowe privy, zwłaszcza hardy są drogie, wystarczy trochę pograć i można nieźle zarobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...