Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] za 6300 IP

Pokplas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Talon odpada taki jakiś papierowy jest.

Polecam gravesa mocny w mid/late jak ogarniesz farme w early, i dobre itemy składasz ;/

Ahri mobilna z ultem, Diana Op ;)) Tak samo możesz Dariusza wypróbować.

Ez podobno świetny AD Carry, dobry ult (1 stronny tylko ;/ ) i skillshoty + darmowy flash. (Bierz go, trudny do ogarnięcia nie jest)

1346022155-U721189.png

Opublikowano

Ja tam lubię Ahri dlatego też ci ją polecę.

Ma dobry harras + true dmg, dodatkowy vamp spell z pasywu, charm przyciąga enemy/miniona, bardzo mobilna dzięki ulti co przydaję się do ucieczki i gonitwy.

Do farmy q+ogniki.

Opublikowano

Nie polecajcie tak dariusa chłopakowi bo to op ścierwo, który z ulty zbiera wszystko i jest to w nim do dupy.

Ja akurat polecam ci Viktora. Ze swojego laseru potrafi wyciągnąć bardzo duży damage + jego ulta w tf którą można przekierowywać cały czas.

Polecam ci też fizza, który nafeedowany i wyfarmiony niszczy praktycznie każdą postać, dobre postacie przeciw niemu to antymadzy (np. Kassadin ,ale nie wielu ogarnia tą mocną postać :X)

Co do Vladimira, na mida nie jest zły, ale też nie najlepszy, lepiej sprawuje się na solo topie, bo ma bardzo dobry escape mechanizm dzięki jego plamce. Do tego jego spellvamp jest mocny przeciwko bruiserom jak i Ad melee.

Mogę ci też polecić Rengara który nie jest op jak dużo osób uważa, ale przy dobrą grą nim możesz wycarry'ować każdą grę. W pojedynku 1 v 1 jest jednym z najlepszych championów poprzez jego leczenie, ale i w teamfightach Również jest bardzo mocny.

Rób co chcesz. Ja polecam ci Fizza i Viktora.

xxx

Opublikowano

Diany nie kupuj , może dalej w miare dobra jest ale mocnego nerfa dostała .

Viktor ma duuuże DMG , polecam .

Fizzem grałem trochę , na midzie rozpier*ala .

Ahri (jest w rotacji) jest IMO op : 2x dmg + true dmg z Q , W z b . dobrym dmg , E taunt , Ulti do ucieczek . To polecam Ci w 100%

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...