Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 9000 SB do wykorzystania.

mega24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też polecam Porshe 911 GT2 + do niego jakieś części.Możesz kupić też jakis wuzek z niższej klasy taki jak Audi A1,BMW M3 SE.Jeżeli chcesz szybciej nabić lvl to kup mnożniki.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

poczekaj do środy bo najprawdopodobniej wtedy bedzie patrz i wejdze Nowy PORSZAK !

Opublikowano

poczekaj do środy bo najprawdopodobniej wtedy bedzie patrz i wejdze Nowy PORSZAK !

Oj tam, tym RTR-X ' em mi się zajebiście jeździ, auto Muscle a skręca lepiej niż 911 GT2, serio xD teraz miałem wyścig i ścigałem się z kolesiem który miał 911 GT2 Częsci ULTRA, a ja mialem profesjonalne i wygrałem na luzie :D
Opublikowano

Czyli wziąłes RTR-X to dobrze bo to też świetny wóz.Zależy jakie masz już wozy bo mógłbyś wziąć coś z niższej klasy bo nie wszystkie wyścigi masz z klasy S.Kup coś z klasy B plus cześci i mnożnik.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Czyli wziąłes RTR-X to dobrze bo to też świetny wóz.Zależy jakie masz już wozy bo mógłbyś wziąć coś z niższej klasy bo nie wszystkie wyścigi masz z klasy S.Kup coś z klasy B plus cześci i mnożnik.

Mój sprzęt ( W grze oczywiście :D )

1. Nissan Skyline R34 2Fast2Furious Edition ---> Oczywiście niema takiego, po prostu tak go stuningowałem i nazwałem.

2. Nissan Skyline R34 Raven Edition

3. Nissan Silvia S15 Tokio Drift Edition ( UP )

4. Toyota Supra Fast and Furious Edition

5.Ford RTR-X - To auto nie jeździ tylko lata :D

To tyle, teraz możecie sobie myślec że jestem maniakiem filmu Szybcy i Wściekli :D jeśli tak myślicie to się nie mylicie bo tak jest :P

Opublikowano

Jeśli nie wydałes jeszcze tych 3.6k sb to możesz kupic 2 platynowe pakiety (przynajmniej 1 ultra część w 1 pakiecie) lub 4 złote( przynajmniej 1 pro część w pakiecie) po dodaniu tego rtr-x będzie nie samolotem bez skrzydeł a rakietą z sinikiem spalinowym :). Ewentualnie możesz to wydać na 3 pakiety wyścigowych skili (przynajmniej 1 3-gwiazdkowy skill) a starczy ci jeszcze 600-800 sb na mnożnik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...