Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delfin Craft (Survival+Frakcje)

NeQsiik99_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na Nowo otwarty serwer Delfin Craft

IP: 91.121.118.135:25045

Rodzaj: Survival+Frakcje

Bardzo mila administracja, jak wbijecie to nie pozalujecie

WBIJAC!!!!!!!!!!!

Wszystkiego dowiecie sie na servie

Opublikowano

Nie polecam. Nic na serwie kupy się nie trzyma. Administracja z dupy wyjęta. Można łatwo dostać perma z powodem "widze xray ladnie dziala :) " nawet gdy gramy bez xraya, po prostu kopiąc swoim stylem lub znajdując diamenty przypadkowo robiąc jakies pomieszczenie. Miałem również sytuacje, że admin zabił mnie za bicie nowych graczy podczas gry ja byłem również nowym graczem i tamten gracz pierwszy zaczoł mnie bić bo administacja zapomniała założyć cuboida na spawn i wyłączyć w nim PVP.

H@ jako jedyny z administracji nie ma premium, ale do tego nie ma co się czepiać.

Jestes ciekaw dlaczego, niektórzy gracze są nie do zabicia? Proste-HeadAdmin Delfin robi multikonto i enchantuje sobie ekwipunek, daje itemy, a home frakcji buduje na gamemode lub daje sobie surowce na budowe. Skąd to moge wiedzieć? Grałem z nim na jednym serwiem gdzie on miał HeadAdmina a ja Admina i enchantował sobie eq.

Podsumowując - Prezentacja 1/10 , Gracze 7/10 (niektórzy żebrają itemy) , Serwer 4/10 , Administracja 2/10

Pozdrawiam! :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...