Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka Zbroja Dla Warriora?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam warriora 83lvl i chciałbym wiedzieć czy opłaca się nosić LA ewentualnie robe? Subklasa oczywiście cler. Pytam bo niestety mam mało kasy i nie chce wyrzucić golda w błoto. Pytam osoby co mają lub miały warriora 81+ a nie że mi tu będą pisać warriorzy 42 lvl.

P.S

Warto dodać jakieś uzasadnienie dlaczego ta zbroja.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

Robe...

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano

robe bo dużo moobów ma mag atack

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Admin Cienia
Opublikowano

Bierz Light Armor i nie gadaj, ;) Mobów z atakiem magicznym jest malutko, na dodatek bieganie masz +10%. Jakbyś wziął germent to byś 20% co zapewne wiesz, ale ze względu na większy def phy niż robe, a mniejszy niż armor który ma praktycznie zero bonusów.. Ja bym brał LA, od ciebie zależy co wybierzesz.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja też chyba wezme LA, tak myśle. A z tymi pasywami z clera na mag i phy defa to wkońcu trzeba mieć do LA założony light staff czy wystarczy ze ma sie staffa w inventory?

@EDIT

Już wiem jakiś koleś mnie tylko w błąd przed chwilą wprowadził :)

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano
Bierz Light Armor i nie gadaj, ;) Mobów z atakiem magicznym jest malutko, na dodatek bieganie masz +10%. Jakbyś wziął germent to byś 20% co zapewne wiesz, ale ze względu na większy def phy niż robe, a mniejszy niż armor który ma praktycznie zero bonusów.. Ja bym brał LA, od ciebie zależy co wybierzesz.

Gl jak w rm bedzie expil...

:( :( mam dosyc wbijania sie czasami spedzam przy wbijaniu sie na serwer 1 godzine prosze jesli znacie jakis program dzieki któremu bende muk sie wbijac szybciej ił atw to wbiszcie jego nazwe
z gury dzienki

Opublikowano

Ja mam warriora 95 lvl i chodzę w robe. Według mnie to najlepszy wybór. Często expie na mobach które atakują mag. Dostaję wtedy małe obrażenia. Robe jest też dobre na pvp przeciw nukerow lub wizzom. Żaden ci wtedy nie podskoczy. Radziłbym ci kupić jednak robe. Szczególnie na twoim lvlu. Expisz pewnie w rock, tutejsze moby atakują magicznie, więc napewno ci się przyda =]

Jeśli pomogłem, podziękuj =]
Opublikowano
Moby w rock biją magicznie i psychicznie. Moim zdaniem LA.

Phy defa i tak masz w uj... a wiekszosc mobow w RM ma mag att, co z tego, ze mieszany z phy? Z robe bedziesz dostawal mniej dmg, 20% szyvsze bieganie i 20% mniejsze zyzucie many.

z gury dzienki