Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Powrót Matesh'a

Matesh2qq

Publikator cheatów  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie, ?ebym wróci??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Założyłem ten temat w sumie tylko po to żeby zobaczyć, czy chcecie mojego powrotu do podkategorii "Hacki".

Zajmowałem się tam jakiś czas temu publikowaniem różnych hacków, kilka osób mnie pewnie pamięta, po jakimś czasie rzuciłem to bo nie miałem czasu i użyłem marnego wytłumaczenia... Za które przepraszam, większość osób wie jakie ono było.

A więc do rzeczy, czy chcecie żebym do was wrócił i dalej publikował hacki tak jak za dawnych czasów?

Odpowiadajcie w ankiecie.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Rób co chcesz to jest twoja wola, nie wiem jaki to ma sens... Jak chcesz wrócić to wracaj jak nie to nie :(

Opublikowano

Ta ankieta i tak ci nic nie da. Większość osób która wejdzie do tematu zaznaczy na ankiecie "Spieprzaj".

Hacki możesz publikować. Nikomu to nie będzie przeszkadzało. Tylko licz się z tym, że niewiele osób podziękuje ci za ich wrzucenie. Większość osób będzie narzekać, ze im hack nie działa, że dostali bana itd.

@down Ja jestem za tym żeby Matesh wrócił.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

JA bym się cieszył z powrotu Matesha wstawiał dobre hacki i ma niezłe wtyki ale tak jak @up to jest twoje zdanie czy tak czy nie

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Powiem tak, ja chce wrócić, ale wole wiedzieć, czy ludzie będą raczej zadowoleni, czy komuś to będziesz przeszkadzać i zacznie hejcic, i na każdym kroku mi szkodzić. Co do docenienia to wiem jak jest i bez problemu to znosiłem ;D Później po prostu nie miałem czasu dalej publikować, a teraz mam czas i chęci, a hacków sporo do opublikowania, no nic niech się jeszcze kilka osób wypowie, jutro o 10 zadecyduje ostatecznie jak to będzie ;)

Za miłe słowa dziękuje oczywiście, te na PW.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Według mnie temat w ogóle bez sensu...

Tak jak wyżej napisali moi poprzednicy: "Od Ciebie wszystko zależy".

Masz ochotę ? - Wracaj

Nie masz ochoty ? - Nie wracaj

Zamykam, żeby nie robił się bezsensowny spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...