Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare pytań dotyczących NtSe

DontMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę może od systemu resów, jak to tam z nimi jest? Niby wszystko ładnie dropią ładne reski z wysokimi %, ale jest 1 problem jak próbuje sie je połączyć % się nie sumują, mimo że łączenie udało się pomyślnie, może coś źle zrobiłem nie wiem tego.

Po 2 jak to jest z upaniem sp gdzieś wyczytałem w jakimś poście, że potrzebne są punkty sp które na glacu sie wbija, ale nie moge znaleść tego posta dlatego pytam. ( o 20 profie to wiem, nie musicie pisac.).

Po 3 bb w ogóle nie można na nim znaleść ludzi, niezależnie od tego o jakiej porze gram czy to noc czy dzień na bb nikt nie chodzi ( tak jestem na ch1)

4. Wróżki:

a) Dlaczego mimo ubicia sporej ilosci mobków na pewno wystarczającej na wbicie tego 11% wróżka dalej nie chce rosnąć

B) Słyszałem coś o wróżkach z nm za jakieś zadanie na 60 lvl'u bodajże, czy to też jest prawdą?

Po 5 Pióra anioła, Dusze itp. Czy dropią tylko na glacernonie, czy moge też je znaleść jak na naszym polskim NT np Na gołębiach, szopach etc.

Po 6 na czym idzie ładnie się dorobić pod względem finansowym ( Bez postów typu NM proszę.)

To by było narazie na tyle, za każdą odpowiedz na pytanie (oczywiście na temat) leci Like, z góry dzięki.

Opublikowano

ja wiem tylko o wr więc się wypowiem.

Dostajesz wr 10%, ją masz i ona nie rośnie, puźniej po kilku cp dostajesz inny wygląd która ma 20% a następnie bodajże w cp 60 dostajesz losową wr z nm

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Ulepszanie SP to tam zawsze gdy upasz musisz mieć 20j i 100% bo gdy failniesz lub upniesz te 100% ci znika i musisz je znów wbić. Duszę dropią na Glacernonie z ogromnie małym % szansy że wyleci. Wróżce z cp 27 nie można nabić więcej % .

Za to wróżki są tanie jeśli chodzi o te z NosMarketu bo chodzą po 2-3kk i podobno lootają z 60 cp. Możesz je kupić zbierając nupkiem mandry , bo 99 mandr to prawie 1kk . :) Pamiętaj tylko o tym aby sprzedać je na NB . Możesz też sprzedawać eq które ci loota na glacku u npc bo niektóre kosztują nawet 5k więc gdy trochę na glacy posiedzisz mocno zarobisz. Ale najlepszy jest sposób na mandry.

Mam nadzieje że jakoś ci pomogłem.

Pozdrawiam ;)

Pomogłem? Liczę na +

Opublikowano

NosTale.SE to przerzytek bo i tak to całe kssn czy jak się tam nazywa jest nielegalne chyba, że masz Koreańskie obywatelstwo bla bla.. sam Siebie oszukuję kssn nikogo nie obchodzi i lepiej, żeby tak zostało bo nie wyobrażam sobie zamknięcie tysięcy Polaków. Cel w Polsce by nie starczyło.

@Topic

Wr.. dostajesz 10 % później wr co ma 20 itp a po jakiejś cp dostajesz losową z nm tyle wiem o wr...

Co do sp to tak 20j i 100%..

skoro odp. się powtarzają sugeruję zamknięcie, żeby następni użytkownicy nie dostawali warnów.. dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...