Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Wybicie sie na YT

demonus123pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc od niedawna nagrywam filmy na youtube nicku nie podam bo odrazu dostał bym bana za reklame swojego kanału ale mam do was pytanie jak sie najlepiej wybic na Youtube :)

(Admina prosze o nie dawanie mi % to ostrzezen tylko napisanie co zrobiłem zle to to poprawie :) )

sygnatura_player1.png

Opublikowano

Zdradzę Ci kilka technik reklamy, bo siedzę w tym długo. Po pierwsze musisz przekonać do siebie ludzi, większe grono słuchaczy czy widzów. Pomiędzy filmikami z gier dodawaj np. vlogi z kapką emocji i śmiechu, a na pewno przybędzie subskrypcji. Po drugie poleć kanał znajomym, dobrze otaguj filmy, nie bądź monotonny i nie bierz przykładu z innych, bo to Ty jesteś najlepszy. Zapamiętaj te słowa i działaj. Niezależnie co by się stało, to Ty jesteś dla widzów, a oni są dla Ciebie, więc musisz ich szanować i radzić się co ma być na kanale.

Opublikowano

Nagrywaj takie filmy w stylu Grażyny Żarko. Co prawda będziesz zhejtowany, ale za to ile publiki :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ja też dopiero co zacząłem na YT i ze względu na mój sprzęt nagrywam LP ze starych gierek , z których nie ma dużo filmików.

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Szczerze, ciężko będzie się wyróżnić na Youtube. Musiałbyś wymyślić coś naprawdę orginalnego :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Kiedyś można było się łatwo wybić, teraz to jest od cholery tych dzieci minikrafta co mają za bogów skkf'a i innych.

Polskipingwin dajmy na to błaga o łapki, buraczek o tym mówił, więc raczej inni nie mają się jak wybić.

Teraz jest takie stałe grono ludzi,

Vlogerzy - Gabu itp. Ludzie lubią to oglądać, lecz Vlogerzy nie mają setek tysięcy widzów.

Minecraftowicze - duuuużo wymieniać, Madzik itp. Grono sępów na kaske, jak chcesz się wybić to strasznie trudno będzie, w tej serii gry to rządzi kupka osób, Husiek, Pingwin etc.

Letsplayerzy - coś jak MrSetoKami lub Rock&Rojo. Tutaj zależy od pomysłu i gry, jak wyjdzie nowa gierka to ją zrecenzuj itp.

Pomagający - Ludzie co nagrywają poradniki, jest ich troszkę mniej i nie szczycą się dużą ilością subskrybentów.

No nie wiem, jak koledzy up. Trzeba być oryginalnym.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

nagrywać mc ? nie wiem czy się sprawdzi .

Jest tyle filmików z minecraftem , że ciężko będzie mu się wybić. Chyba , że będzie robił jakieś zaawansowane poradniki do redstone.

Co do komentarzy to dobry sposób na wybicie się , tylko nie reklamuj swojego kanału pod słynnymi Lets Playerami albo vlogerami , bo zleci się masa hejtów i będziesz miał komentarze typu " Wypierdalaj z reklamami !!!".

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Mnie się zawsze ludzie pytają skąd ja mam tyle widzów , po prostu nagrywaj dużo poradników których ludzie ogladaja np " Jak zrobić serwer minecraft 1.2.5 itp " takie coś to sukces nawet 100widzów + na dobę ;D

Opublikowano

czyli nagrywaj mc , zawsze ktos bedzie ogladal

Kilka osób stało się popularnych, więc może to jest dobry sposób? Tyle, że mało znanych graczy minecrafta są tysiące.

ja nagrywam z gier

I w tym jest cały problem. Jeżeli ktoś nagrywa lets'playe to niech się nie dziwi, że trudno jest mu się wybić bo skoro jest tylu zagrajmerów to czemu akurat twój kanał ma być zauważony?

Konkurencja jest spora.

Nagrywaj takie filmy w stylu Grażyny Żarko. Co prawda będziesz zhejtowany, ale za to ile publiki :).

Albo jakieś parodie w stylu klocucha. Niektóre nawet da się oglądać. Taki kanał dobry dla optymistów którzy nie załamią się negatywnymi komentarzami.

Opublikowano

dzieki za porady (nie zamykajcie jeszcze tematu moze beda lepsze)

mam do was tez inne pytanie jak zrobic fajne intro do filmikow??

i ten dajcie jakis fajny tytul gry (starej) to zrobie let's playa

sygnatura_player1.png

Opublikowano

jak dla mnie wymogiem żeby chociaż spojrzeć na kanał jest całkowity brak minecrafta

jest minecraft = dalej nie patrzę , chociażby na kanale były nie wiem jak zajebiste let's playe , vlogi czy cokolwiek innego

Opublikowano

Kiedyś można było się łatwo wybić, teraz to jest od cholery tych dzieci minikrafta co mają za bogów skkf'a i innych.

Polskipingwin dajmy na to błaga o łapki, buraczek o tym mówił, więc raczej inni nie mają się jak wybić.

Teraz jest takie stałe grono ludzi,

Vlogerzy - Gabu itp. Ludzie lubią to oglądać, lecz Vlogerzy nie mają setek tysięcy widzów.

Minecraftowicze - duuuużo wymieniać, Madzik itp. Grono sępów na kaske, jak chcesz się wybić to strasznie trudno będzie, w tej serii gry to rządzi kupka osób, Husiek, Pingwin etc.

Letsplayerzy - coś jak MrSetoKami lub Rock&Rojo. Tutaj zależy od pomysłu i gry, jak wyjdzie nowa gierka to ją zrecenzuj itp.

Pomagający - Ludzie co nagrywają poradniki, jest ich troszkę mniej i nie szczycą się dużą ilością subskrybentów.

No nie wiem, jak koledzy up. Trzeba być oryginalnym.

Do letsplayerów dodał bym jeszcze Wonzia, zajebiście się go słucha, ma dobry głos i fajnie komentuje ja i gra.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

czesc od niedawna nagrywam filmy na youtube nicku nie podam bo odrazu dostał bym bana za reklame swojego kanału ale mam do was pytanie jak sie najlepiej wybic na Youtube :)

(Admina prosze o nie dawanie mi % to ostrzezen tylko napisanie co zrobiłem zle to to poprawie :) )

1) Bądź oryginalny, odpuść sobię lets playe z MC, Metina, TES V.

2) Przejdź mutację, nikt nie chce słuchać gimberskiego pisku.

3) Nie jąkaj się, ćwicz dykcję.

4) Jak nie masz co powiedzieć, to milcz, nie pjerdol jakiś farmazonów pod nosem (to jest śmieszne tylko dla Ciebie)

Opublikowano

1) Bądź oryginalny, odpuść sobię lets playe z MC, Metina, TES V.

2) Przejdź mutację, nikt nie chce słuchać gimberskiego pisku.

3) Nie jąkaj się, ćwicz dykcję.

4) Jak nie masz co powiedzieć, to milcz, nie pjerdol jakiś farmazonów pod nosem (to jest śmieszne tylko dla Ciebie)

1 Robie od czasu do czasu Mc tak krece orginalne gry

2 juz mialem

3 popracuje nad tym

4 robie tak :)

odśwież

sygnatura_player1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...