Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]czy są jakieś boty na dzień dzisiejszy ...?

galeria4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ibot - najlepszy bot

pedo bot - najgorszy bot 0 zabezpieczeń sprawdziłem calutenki kod nic nie znalazłem więc wiem co mówię.

kbot - niedługo będzie nowa wersja.

gratuluje ci mózgu chłopczę... sprawdzałeś cały kod? ciekawe jak ty kur** exe zdekompilowałeś <facepalm>

Opublikowano

@up są do tego programy -.- myślisz, że wszystko tkwi w pliku .exe ?? życzę powodzenia w życiu.

ja tobie też :) skończ z tymi durnymi postami bo mam cracka do pbdo prowadze go i wiem jak pbdo wygląda więc te twoje "Zajebiste posty w stylu przeczytałem kod pbdo" są śmieszne :)

Opublikowano

On ma racje, pbdo obfuscatorem jest zabezpieczony, ale cu moze masz jakies specjalne umiejetnosci.

Inna sprawa, ze uzywam i nieliczac wrot, bardzo dobry bot.

Xbot, nie slyszalem, a cracki na forum sa zabronione, wiec o nim nie rozmawiajmy.

@topic. Kbot, ibot, pbdo.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/577692-info-aktualizacje-botow-i-wspomagaczy/

tutaj jest lista wszystkich botów, wystarczy tu wejść:

lista darmowych programów okresowo, i na stałe:

kbot - trial 24h

ibot - trial 24 h co 1-3 miesiące

pdbobot- trial 1h, albo jak znasz sposób bocisz za darmo

boxybot - darmowy

openstealth- trial 2 h

kopenstealth - trial 2h ale nie jestem pewien

jest jeszcze merkava i kerkava do namierzania, z tego co wiem mają po 24 h triala, na przyszłość dowiaduj się sam

a jeżęli chodzi ci o nowe boty typu: xbot a xerkawa, nie polecam, choćby z tego powodu, że dopiero wyszedł na rynek, najpierw trzeba nabrać zaufania do sprzedawcy,

nie bierze się kota w worku, chyba, że jesteś idiotą i bierzesz do buzi wszystko co ci dzadzą:D:D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...