Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Odpowiedź na wszystkie wasze pytania :)

SKrYpTeErEEk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam błąd. wchodzę i zamiast obrazków to jakieś

COOLLOGO.COM FREE LOGO DESIGN

to jest jakaś reklama czy nie widzę czegoś w temacie :/ ?

@edit

no ładnie, sam gówno wiesz za przeproszeniem a tutaj wstawiasz, gość na dole dobrze mówi

umarł

Opublikowano

Większej ilości ścierwa i głupot wyssanych z dupy pseudo specjalistów nie czytałem.

Skasuj lepiej tą treść zmień nick wyprowadź się. Włącz myślenie i nie powtarzaj w kółko tego samego co inny idiota powie.

Tutaj nic się nie klei to tylko namiastka kurewskiego gówna.

Błąd podczas łączenia : Sprawdź czy podmieniłeś roty i czy dałeś w nich dobre ip , Wrzuć launchera jeśli tego nie zrobiłeś :) .

[b]zostaniesz połączony z serwerem : Sprawdź czy zmeniłeś pong na taki jaki jest w plikach serverowych .[/b]

Co ty kurwa możesz wiedzieć jak korzystasz z wiedzy poyebów. Zmiana pongu to nawet nie taki komunikat tylko Błąd podczas łączenia z serwerem jeśli zostały podane prawdzie passy. Jak złe to nieprawidłowy login lub hasło

I o to w taki łatwy sposób można to sprawdzić.

Nie będę cie karcił ale piszesz bzdury mało tego NIE WIESZ O CZYM PISZESZ !!

Ziom ja cie nie chcę niszczyć. Tylko rób to co wiesz i to co cię interesuje nie wałkuj tego samego syfu co był tu już na tym forum

Opublikowano

Większej ilości ścierwa i głupot wyssanych z dupy pseudo specjalistów nie czytałem.

Skasuj lepiej tą treść zmień nick wyprowadź się. Włącz myślenie i nie powtarzaj w kółko tego samego co inny idiota powie.

Tutaj nic się nie klei to tylko namiastka kurewskiego gówna.

[b]zostaniesz połączony z serwerem : Sprawdź czy zmeniłeś pong na taki jaki jest w plikach serverowych .[/b]

Co ty kurwa możesz wiedzieć jak korzystasz z wiedzy poyebów. Zmiana pongu to nawet nie taki komunikat tylko Błąd podczas łączenia z serwerem jeśli zostały podane prawdzie passy. Jak złe to nieprawidłowy login lub hasło

I o to w taki łatwy sposób można to sprawdzić.

Nie będę cie karcił ale piszesz bzdury mało tego NIE WIESZ O CZYM PISZESZ !!

Ziom ja cie nie chcę niszczyć. Tylko rób to co wiesz i to co cię interesuje nie wałkuj tego samego syfu co był tu już na tym forum

Lol. Jeżeli się pong nie zgadza, to jest cały czas "zostaniesz połączony z serwerem", więc za przeproszeniem, co ty pierdolisz?

Opublikowano

Wgl co to ma być ? :>> co to za tut nie ogarniam :P lepiej żeby to zamknęli

PS.Rumuniasty jezeli to ty od Aventera to PW ;>

Szukam Ekipy / Gildii na s9 agronas czerwoni lv +35

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...