Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dobieranie przeciwników.

NoWoKE3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was też wkurza system dobierania przeciwników. Otóż chodzi mi o to że, system ten sobiera zanistie lvl do gry. Np: mój ostatni mecz i lvle z drużyny gdzie ja grałem 30,30,28(ja),27 i uwaga 7 lvl z 4 wygranymi wiec co tu mówci i jego staty na koniec 0/15/5 . Według mnie powinien być jakiś zakres, próg,ganica.Wiem mogłem grać na drafcie ale znowu tam często jestem zpychany do roli supporta czy junglera tyle że nie lubie grać na tych pozycjach.

Opublikowano

Może po prostu jakiś problem był z dostosowaniem odpowiedniego teamu, albo nie wyszukiwało żadnego gracza i wzięło tego z 7lvl różnie bywa :D

Opublikowano

może to był jakiś premade np. 7 lvl + 30 i tak wyszło, innej możliwości nie widzę.

ja mam ZAWSZE same 30 lvl na normalach, nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej (a już na pewno nie 7 lvl). To musiał być jakiś premade.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

Mi raz dało takie coś: 24(ja),13,14,11,10.

Myślałem że śię zabije jak patrzałem na ich buildy i "taktyke".

Oczywiście przegrana 26:48 ...

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...