Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Pytanie) Jak moge zdobyc lepsze czesci nie kupujac ich?

Torezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O zbieraniu diamentow juz wiem, ale czy sa inne sposoby? A i po ilu dniach zbierania diamentow dostane jakas czesc ultra lub profesjonalna? Z gory dzieki i przepraszam za brak polskich znakow, ale pisze do was z telefonu.

Opublikowano

polecam ucieczke drużynową HIGHT STAKES za diamenty +30dzień masz co liczyc na ultra także mozesz kupywac te karty za 100k IGC ale mała z nich szansa na coś

polecam tą lekture

http://www.mpcforum.pl/topic/711238-bot-2x-ftw-quickmoney-nabijanie-kasy-i-kupowanie-pakietow-kart-bez-klikania/

Opublikowano

Zbierać części hmm... jest wiele sposobów jak wiesz o diaxach , kartach zapewne też wyścigach również , zostaje tylko czekanie na eventy , bądź hacki(nie wiem czy teraz są) wiem ze kiedyś był hack TH F11 ;D

Opublikowano

są szanse na ultra ;) rzadko acz trafiają się ;)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...