Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plik bat

MrHex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy dało by się zrobić w bacie automatyczne logowanie do programu, np gry itp. ? Jeśli nie to jaki język do tego polecacie ?

Opublikowano

Tego nie zrobisz w batchu , do tego celu powinien wystarczyć AutoIT . ; )

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedzi, dostaliście po lajku. Nie chcę zakładać nowego tematu, więc napiszę tu. Mógłby ktoś napisać albo dać link do poradnika z którego nauczę się tworzyć skrypt logujący ?

Opublikowano
W tym poradniku nie ma nic o logowaniu. Przeczytaj zanim napiszesz.

Ty lepiej przeczytaj ten tutek co ci go dał zanim zobaczymy chujowy temat jakich dużo

Opublikowano

Ty lepiej przeczytaj ten tutek co ci go dał zanim zobaczymy chujowy temat jakich dużo

Przeczytałem, w tym poradniku nie ma NIC na temat logowania, zapisu ruchów myszki itp. Nie ma czegokolwiek co by mi się przydało.

Więc lepiej ty przeczytaj dokładnie mój post, a potem napisz coś sensownego, a nie od razu z przekleństawami wyjeżdzasz.

@up

Chodziło mi o logowanie do programu na komputerze, a nie w przeglądarce.

Opublikowano

Nie ma nic, bo trzeba sobie odpowiednio informacje dopasowac, znalezc i napisac samemu a nie gotowca szukac.

Google dziala? A moze skonczyl ci sie abonament?

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Nie ma nic, bo trzeba sobie odpowiednio informacje dopasowac, znalezc i napisac samemu a nie gotowca szukac.

Gdzie napisałem ,że proszę o gotowca ? Prosiłem tylko o wyjaśnienie jak coś takiego zrobić.

Google dziala? A moze skonczyl ci sie abonament?

Żart nieśmieszny i nie na miejscu.

W Hobby masz napisane "Pomoc innym userom forum" ,ale jak ktoś poprosi o wyjaśnienie komend auto ita to do googla odsyłasz ? Dziękuję za taką pomoc temat można zamknąć.

Opublikowano

A to dlatego że nie ma uniwersalnego sposobu na 'logowanie się do każdej gry'. Ta gra jest przez www, czy to .exe?

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Bardzo niewyraźnie jest napisane

Do AutoIT jest dołączony program au3info który sprawdza kontrolki w oknach, jeśli kontrolek do wpisywania danych nie ma to trzeba:

- albo używać funkcji typu SEND, klikania myszką itp by się zalogować

- albo cheat engine + jakiś debugger i szukanie funkcji logowania w cudownym assemblerze :) a potem dll injection

Wszystko co potrzebne bez problemu znajdziesz jeśli wpiszesz w pole u samej góry po prawej i naciśniesz enter

Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze.

Opublikowano

Dzięki bardzo, jeden pomógł. Spróbuję zrobić z kontrolkami, jak się nie uda to myszką. Jeszcze raz wielkie dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...