Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Co zrobić jeśli na wp zbyt późno przychodzą mi e-maile o zmianę pasów/e-maila?

MedykMatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Otóż mam konto z DO z pocztą na wp i mam w związku z tym problem.

E-maile(typu zmiana passów/e-maila) przychodzą z 6-godzinnym opóźnieniem, przez co jak klikam w linki to wyskakuje coś w stylu "Link wygasł, bo czekałeś zbyt długo".

Pisałem do supportu i odpisali:

Szanowny(a) Graczu,

Proszę przeczytać uważnie poniższe wymogi odnośnie zmiany adresu mailowego na koncie gracza.

Aby zmiana została zrealizowana należy spełnić WSZYSTKIE poniższe warunki:

I. Proszę zalogować się na konto w grze, którego dotyczy zmiana i napisać do nas za pomocą formularza kontaktowego (zgłoszenia wysłane w inny sposób nie będą rozpatrywane).

II. Proszę przedstawić zaświadczenie od dostawcy skrzynki pocztowej, że nie ma już możliwości odzyskania dostępu do w/w skrzynki pocztowej.

III. Proszę jeszcze raz o podanie adresu e-mailowego (w treści samej wiadomości do nas), który jest obecnie zarejestrowany na danym koncie.

IV. Proszę podać nazwę gry oraz ID konta (jeżeli w grze występują serwery/światy itp. proszę również to podać).

V. Proszę podać nick jaki był na koncie podczas jego zakładania (pierwszy nick konta) oraz nick obecny.

VI. Proszę podać przedostatnie hasło oraz 3 ostatnie znaki obecnego hasła.

VII. Proszę przedłożyć potwierdzenia ostatnich dwóch operacji bankowych lub numerów transakcji dotyczących operacji płatniczych na dane konto (doładowania waluty gry, pakiety, premium; w przypadku wysyłania smsów należy podać numer telefonu komórkowego z którego dane konto było doładowywane).

VIII. Proszę podać nowy adres e-mailowy jaki ma być ustawiony na koncie. Może to być dowolny adres nie powiązany z ONETem. Jednak z naszych obserwacji wynika, że najlepiej spisują się konta na zakładane na http://gmail.com

Po otrzymaniu tych informacji, support dokona WERYFIKACJI przesłanych danych i zmiany maila na koncie (o ile dane te będą się potwierdzały z naszą bazą danych).

Teraz co mam zrobić, bo do e-maila mam dostęp, więc II pkt. nie wchodzi w rachubę;/

Pozdrawiam

PS Konto nie było zakładane przez wp tylko przez darkorbit/comedy jbc;)

Edit: Sory za dobule topic, ale lagowało serwer i tak wyszło.

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

o zmianne maila powinno ci przyjśc normali=nie wtedy zmieniasz na gmail lub hot mial i zajebiscie ci smiga

11.12.2012 - 15:07 Drone destroyed x10

No pięknie ;/

Opublikowano

Znaczy wiesz, właśnie mam ustalone, że jutro sprzedaję(za 3 dyszki, ale zawsze coś wpadnie:D) i chcę ogarnąć tego e-maila(3 miechy bociłem na boxy, więc cudów nie ma, ale takie se konto jest:P)

@ UP

A czy Ty widzisz mój pierwszy post?

Tam jest odpowiedź od supportu...

Opublikowano

No wpadnie wpadnie , słyszałem że jest jakis działający bug na email od kolegów ze wschodu , co zrobić to Ci nie powiem bo niewiem ;[ .

No pięknie ;/

Opublikowano

No wpadnie wpadnie , słyszałem że jest jakis działający bug na email od kolegów ze wschodu , co zrobić to Ci nie powiem bo niewiem ;[ .

gdyby takowy był to bym go miał :P aczkolwiek mogę być zacofany w tych sprawach ...

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@UP jestem pewny że jest bo z jakieś 2 tygodnie temy byl na wschodnim forum , ale został usuniety , ludzie pisali że działa ale robiono to całkiem inaczej niż rok temu ;[ czyli nie wklejali tego nowego html itp.

PS : Ile masz % ?

No pięknie ;/

Opublikowano

jutro zagadam z kim trzeba i może dostanę :) ale wtedy to pomoc już odpłatna będzie..

35% ... frajer umie tylko podnosić status a za tutka do tej pory mi nie zdjął zaległych 5%

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Pożyjemy zobaczymy ... jak się oferowałem że pomogę to skorzystała jedna osoba + noobek no ale na jego koncie nie wyszło ... może jak będę brał za to kasę to się zgłosi większa ilość osób

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Witajcie!

Otóż mam konto z DO z pocztą na wp i mam w związku z tym problem.

E-maile(typu zmiana passów/e-maila) przychodzą z 6-godzinnym opóźnieniem, przez co jak klikam w linki to wyskakuje coś w stylu "Link wygasł, bo czekałeś zbyt długo".

Pisałem do supportu i odpisali:

Szanowny(a) Graczu,

Proszę przeczytać uważnie poniższe wymogi odnośnie zmiany adresu mailowego na koncie gracza.

Aby zmiana została zrealizowana należy spełnić WSZYSTKIE poniższe warunki:

I. Proszę zalogować się na konto w grze, którego dotyczy zmiana i napisać do nas za pomocą formularza kontaktowego (zgłoszenia wysłane w inny sposób nie będą rozpatrywane).

II. Proszę przedstawić zaświadczenie od dostawcy skrzynki pocztowej, że nie ma już możliwości odzyskania dostępu do w/w skrzynki pocztowej.

III. Proszę jeszcze raz o podanie adresu e-mailowego (w treści samej wiadomości do nas), który jest obecnie zarejestrowany na danym koncie.

IV. Proszę podać nazwę gry oraz ID konta (jeżeli w grze występują serwery/światy itp. proszę również to podać).

V. Proszę podać nick jaki był na koncie podczas jego zakładania (pierwszy nick konta) oraz nick obecny.

VI. Proszę podać przedostatnie hasło oraz 3 ostatnie znaki obecnego hasła.

VII. Proszę przedłożyć potwierdzenia ostatnich dwóch operacji bankowych lub numerów transakcji dotyczących operacji płatniczych na dane konto (doładowania waluty gry, pakiety, premium; w przypadku wysyłania smsów należy podać numer telefonu komórkowego z którego dane konto było doładowywane).

VIII. Proszę podać nowy adres e-mailowy jaki ma być ustawiony na koncie. Może to być dowolny adres nie powiązany z ONETem. Jednak z naszych obserwacji wynika, że najlepiej spisują się konta na zakładane na http://gmail.com

Po otrzymaniu tych informacji, support dokona WERYFIKACJI przesłanych danych i zmiany maila na koncie (o ile dane te będą się potwierdzały z naszą bazą danych).

Teraz co mam zrobić, bo do e-maila mam dostęp, więc II pkt. nie wchodzi w rachubę;/

Pozdrawiam

PS Konto nie było zakładane przez wp tylko przez darkorbit/comedy jbc;)

Edit: Sory za dobule topic, ale lagowało serwer i tak wyszło.

Stary jak ty im to napisałeś? Trzeba było napisać, że linki wcale nie dochodzą, potem do menedżera poczty napisać, że nie otrzymujesz wiadomości od...

Potem wysłać im to co dostałeś od menedżera.

A potem by Ci wysłali ten formularz, bez pkt. II.

@Edit Albo wyślij, że nie możesz zmienić maila, nicku ani hasła i wyślij im ten formularz bez pkt. II, jak ktoś ogarnięty to przeczyta to pomoże, bo to jest śmieszne... Konto na twoim, adresie e-mail i nie możesz sobie go normalnie przenieść na inny.

Pierwszy nick możesz sprawdzić na forum.

obraz24.png

Opublikowano

@UP .... w pocztą wp.pl są problemy ... i konta na tej poczcie aby zmienić maila muszą przejść taką "kontrole" że konto w 100% jest jego ... ty też byś takie coś dostał :)

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Aha, bo kiedyś kolega miał konto na WP i mu nic na nie nie przychodziło wcale, a jak napisał to dostał to samo ale bez pkt. drugiego, konto udało się przenieść na inny adres e-mail. :)

obraz24.png

Opublikowano

Wow cudem udało się potwierdzić e-maila.

Bardzo dziękuję za chęci, posty nagrodzę like'ami:)

Greetings & please close the topic:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...