Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Nostale.SE

KsiadzNatanekx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem, że załorzyłem już taki temat więc proszę o jego zamknięcie jeżeli jest taka potrzeba, lecz ten problem jest taki sam jak tamten i dotyczy tego samego tylko poprostu jest to streszczenie problemu itp a więc problem dotyczy nieszczęsnego KSSN (nie chcę tutaj rozprzestrzeniać informacji łamiących regulamin tylko roziwązać mój problem i dać przykład mniej doświadczonym i nie wiedziącym co to naprawdę jest graczą)

Jak prawie każdy wie użycie czyjegoś KSSN jest nielegalne. Ale szukałem w internecie i piszę, że generatory KSSN nie działają!! a ja takiego użyłem mianowicie tego : kssn.yoyo.pl . I mam pytanie czy kody z tych KSSN są CZYJEŚ i czy DZIAŁAJĄ? Ja patrzyłem na youtube i koleś się rejestrował i na etapie (CHYBA) 4 czyli na tym formularzu wpisywał różne rzeczy itp. ale przedtem musiał podać swoje koreańskie imię i KSSN.

A więc ja też to zrobiłem i użyłem kssn z generatora powyżej ale ja tego etapu nie miałem tylko jakieś zdanie/dwa (po polsku w tłumacz google było dużo słowa "ślepota" o.O ) i miałem na dole jeszcze 2 również koreańskie krótkie linki a raczej linczki. To był error ,że takie KSSN nie ma?

Pytania:

1.Czy ten generator (kssn.yoyo.pl) nie działa?

2.Czy on ci generuje twoje KSSN czy te KSSN są od kogoś?

3.Czy to co opisałem co mi wyskoczyło to był error i nie prawidłowe KSSN?

4.W takim razie rejestracja dobiegła końca?

5.Czy z tego co wywnioskowaliście powyżej zdążyłem złamać prawo?

Proszę o szybką odpowiedź i najważniejsze: To sprawa życie i śmierci, moje serce wali jak szalone, boje się itp dlatego proszę, że jeżeli ktoś nie wie to niech nie odpowiada i nie nabija postów bo ja muszę być w 100% pewny (bez przesady ).

SPRAWA ŻYCIA I ŚMIERCI (BEZ PRZESADY) POZDRAWIAM I LICZĘ NA POMOC.

24yb8uw.jpg
Opublikowano

PROSZE CIE TE GENERATORY NIE DZIAŁAJĄ A POKAZAŁA SIE TA STRONA DLATEGO ŻE TAKIEGO KSSN NIE MA ALBO NIE DZIAŁA !!!

1.Tak nie działa

2.Generuje kssn

3.Nom nieprawidłowe

4.Nie

5.Nie

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

więc tak : wiem że teraz ja złamie regulamin ale podam ci z kąd możesz wziąść kssn.

xxx

ps. Jestem nowy dlatego nie chcę odrazu was karać ale dam ci taki kredyt zaufania za duble post

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

1.Ten generator działa

2.TO jest czyjeś KSSN

3.Zarejestrowało cię

4.tak

5.złamałeś prawo i ścigają ciętabuny koreańskiego wojska razem na czele z Tuskiem wiesz?

Opublikowano

1.Nie dziala generator wiec nie ma nastepnych pytan

2.Kogos

5.Biorac czyjes kssn lamiesz prawo , jak by ci wzieli pesel

:D Skoro KSSN generator nie działa to jak może być kogoś? :D a skoro nie działa i nie dokończyłem rejestracji to jak mogłem złamać prawo :D?

Skoro KSSN generator nie działa to jak to może być od kogośjak nie działa? Jak mogłem złamać prawo skoro nie działa?

24yb8uw.jpg
Opublikowano

O mój boże.

GENERATOR NIE DZIAŁA TO NIE JEST NICZYJE KSSN NIE ZŁAMAŁEŚ PRAWA I JESTEŚ SZCZĘŚLIWY,,,,,

Zakładasz już 3 taki temat.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

O mój boże.

GENERATOR NIE DZIAŁA TO NIE JEST NICZYJE KSSN NIE ZŁAMAŁEŚ PRAWA I JESTEŚ SZCZĘŚLIWY,,,,,

Zakładasz już 3 taki temat.

KURDE :( Sorry ale ludzie MI MIESZAJĄ! Jedni mówią, że (jak wyżej) nie działaja ale i tak złamałem prawo a inni ,że nie działają i nie złamałem człowiek może zwariować ;O

Ale chwila.. powiedzmy ,że rejestracja dobiegła końca (co się raczej nei stało) I NIE GRAŁEM JESZCZE to z kąd oni mają wiedzieć ,że użyłem teog KSSN? Póku np. nie zagram nie mogą się domyślić nie?

24yb8uw.jpg
Opublikowano

ale nikt nie będzie cie ścigał. z generatorów nie jest zabronione ale nie jest też legalne. wkońcu nie można sobie tworzyć własnego peselu.

Tak jak już pisałem : To zależy od ciebie ale nic nie rezykujesz ; moim zdaniem

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

moja propozycja może close ? :)

Jak masz takie propozycje to proszę raportować a nie nabijać sobie posty /././ MrJigoro

Hejooooo !!!

Byłem tu ale mnie już nie ma

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...