Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o wycenę kont :D

JeXioR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czeee ;D

Proszę was wspomóżcie i wyceńcie moje konta w sumach kk nie w złotówkach ;)

1 KONTO :

Woj 69lv i Łucznik 71lv ( razem na jednym koncie) Postacie bez eq, sp: łuk; rang+0 i sin+0, woj; war+5 i blade+5. Ponad to na koncie znajduję się pajamka +15 oraz wszystkie wróżki z nosmaketu :)

2 KONTO:

Mag 82lv :D Bez eq. Sp: red+4 i holy+1. Dodatkowo 2 wróżki z nsmarketu; turik i woondine oraz Turkusowy strój krzakogona :)

Proszę was wyceńcie mi to szybciutko i jakby ktoś był zainteresowany to zapraszam na pw ale ciiii xD

Czekam i pzdr.

@EDIT Ahaaa i konta znajdują się na Avalonie i proszę o podanie ceny jaką dostane na avalonie :)

Opublikowano

1 konto gdzieś hm.. było by z 15 kk-20kk ale bez eq.. na łuku sp +0.. hm myślę, że spokojnie podlicze

liczymy od początku czyli narazie 0 kk

+69lvl i 72lvl = 5kk czyli już 5kk

+war ma sp +5=3,5kk czyli już 8,5 kk

+pajama+15 = 8 kk (wiem mało ale co roku (za zwoje) każdy może ulepszyć na +15 jak ma pajamke i lvl a chodzi o event zimowy i rajd bałwanka :))16,5kk

+wr (zaliczam ,że to nie są DUŻE za 99 nos albo los 45 tylko te mniejsze) z nm czyli 4x3kk (bo 1 wr 3kk w każdym razie na finesi)=12 kk czyli już 28kk

-brak eq czyli 25kk

-sp +0 na łuku czyli 23 kk

-podstawowe sp bez żadnych innych czyli 18-20 kk

2 konto

+82 lvl = 10kk

+sp +4 i +1 = 3kk czyli już 13 kk

+wr z nm 2x3kk czyli 6 kk czyli mamy razem 19 kk ale opchniesz za 20

-brak eq -2kk czyli 18kk

-tylko 2 podstawowe sp czyli

1 konto : 18-20kk ale z fartem 20

2 konto: 16-18kk ale z 81 lvl za 20 też spokojnie

24yb8uw.jpg
Opublikowano

@UP do drugiego konta nie doliczyłeś stroju krzaka turkusowego, aha a wróżki w większości są duże :D Czekam na twoją poprawę wyceny oraz inne wyceny :)

Opublikowano

za 1 konto możesz dostać z 15kk z uwagi na te wr, jednak nie licz że cię nie oszukają ;p

2 konto to już inna bajka, myślę że skoro 2 wr, strój to samo jest warte z 15kk, jednak postać ma dosyć spory lvl to z 25kk weźmiesz, ja ci bardziej polecam wystawić oba konta na allegro, i będziesz miał razem z 100zł a następnie sobie kupisz z 40kk ;p

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

ale pamiętaj że tych itemów nie można przenieść na inne konto więc osoba kupująca jest skazana na te konto. Dlatego nawet takie itemy są zbędne jak ktoś ma 15kk to napewno ma już swoją kozacką postać

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Nie lepiej by ci było tego eq sprzedac? Tak to cie zapewne oszukają, a z resztą klienta ciężko ci będzie znaleźć.

1. 15kk

2. na moje 35 góra

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

up : ale jakie eq? przecież napisał że eq nie ma a sp +5 raczej nikt nie kupuje, chyba że to 99job albo sp4.

Stroju ani wr nie sellnie więc nic mu nie zostaje.

Ja dalej zostaje przy swoim i moim zdaniem najlepiej na tym wyjdziesz czyli sellnać na allegro o kupić gold

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Dzięki, temat wyjaśniony. Można zamknąć. A jak ktoś byłby chętny to zapraszam na pw ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...