Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Twisted Fate vs Kennen

KubeN5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.png

Postacie: Kennen vs Twisted Fate

Zależy mi na: dobrym dmg, dość dobrej wytrzymałości dużo killach i by postać nie była nudna

Dodatkowe informacje: Proszę o podanie + i - postaci. Oraz build do obu postaci i gdzie najlepiej się sprawują te postaci (jaka linia)

Opublikowano

Bardziej polecam Kennen-a

+ dobry push na poczatku gry

+ dobry w late Game

+ stund po serji

+ ulti wyrabane do niszczenia gangow

+//- brak many na poczatku dobre ale potem ciezka sie oagrania wiec polecam pierw zjechac przeciwnikowi HP serjiami [Q + W] albo [E + W] potem dopiero wjedzamy z combo [ Q+ R + E + W]

Build

Obuwie Maga--->Kryształowy kostur Rylai--->Klepsydra Zhonyi--->Zabójczy Kapelusz Rabadona--->Berło Otchłani---> Wola Starożytnych

I poleacma aleje BOT albo MID nie zabardzo polecam TOP-a

Opublikowano

Bardziej polecam Kennen-a

+ dobry push na poczatku gry

+ dobry w late Game

+ stund po serji

+ ulti wyrabane do niszczenia gangow

+//- brak many na poczatku dobre ale potem ciezka sie oagrania wiec polecam pierw zjechac przeciwnikowi HP serjiami [Q + W] albo [E + W] potem dopiero wjedzamy z combo [ Q+ R + E + W]

Build

Obuwie Maga--->Kryształowy kostur Rylai--->Klepsydra Zhonyi--->Zabójczy Kapelusz Rabadona--->Berło Otchłani---> Wola Starożytnych

Od kiedy kennen jest dobry w late game? W late to on traci całą swoją "moc" i tylko stunuje z ulta - nic więcej.

Ja mimo wszystko polecam kennena ale budowanego pod ad.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

(Eh..jeszcze raz piszę bo wyjebały text klawisze)

To tak TF ma stuna co 3 atak w ten sam cel bodajże.Pro Escape mode, wybieranie co ma zrobić pod W czy tam E czy dodać many po ataku, dodatkowe dmg albo stun.AOE attack (taki sobie moim zdaniem) z Q.Dobrze się nawet farmi minionki, świetny dmg z AD i 1vs1 ;) Build lekko zawiły ale dobrze jest.W zasadzie robisz jaki chcesz.

Natomiast Kennen :

Jakiś tam escape mode, stun co 3 znak burzy, świetny ult.Szkoda że w late ssie no ale cóż..fajnie się minionki farmi musze przyznać ;)

Z Q Shurikeny i dobry Dmg.Ap kosi, pod AD nie próbowałem więc się do końca nie wypowiem.

Bierz Kennena przetestuj pod AD i AP ;) Jak ogarniesz to wymiatasz na grach spokojnie.

1346022155-U721189.png

Opublikowano

Od kiedy kennen jest dobry w late game? W late to on traci całą swoją "moc" i tylko stunuje z ulta - nic więcej.

Ja mimo wszystko polecam kennena ale budowanego pod ad.

jesli dobrze potrafisz grac kennenem jak ja to nie gadaj ze kennen jest slaby w late game wystrcyz umiec nim grac a nie na pale pakowac sie w przeciwnika ja mialem staty raz 15/3/9 wystarczy dobrze skilli uzywac i umiec nim grac .
Opublikowano

jesli dobrze potrafisz grac kennenem jak ja to nie gadaj ze kennen jest slaby w late game wystrcyz umiec nim grac a nie na pale pakowac sie w przeciwnika ja mialem staty raz 15/3/9 wystarczy dobrze skilli uzywac i umiec nim grac .

No tak jak się potrafi grać to jest spoko ALE jednak nie ma już takiej mocy ... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...