Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]exp bota

amancik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie, poszukuje exp bota, ale nie kamer moda, chociaz wiem, ze kamer ma wszystko, exp bota, pelerynki, oddawanie expa, ale mi niestety na nim MI nie dziala oddawanie expa a jest mi ta funkcja potrzebna na privie. Nie gralem dlugi czas w metka i zdazylem zapomniec nazwy programow, ale moze ktos z was pamioeta jak sie nazywal program ktory posiadal oddawanie expa i pelerynki.

Pozdrawiam, Damian.

Opublikowano

Zobaczyl ze exp bot i odrazu pisze m2bob...

Tak trudno przeczytac??

Napisla chyba ze na privie?? a na privie m2bob nie dziala...

Powinno dzialac oddawanie na modzie..

A jak nie to pobierz sobie mh od kamera

Opublikowano

Prawdopodobnie ludziom dziala oddawanie expa w bocie od kamera, ale mi ta funkcja masakrycznie zacina pc'ta i nie jest wstanie dzialac, zobacze to mh od kamera tez, ale bylo cos jeszcze, tylko nie pamietam co:~ Wiem, ze w tym bocie byla taka opcja, ze nie uzywal pelerynek, ani mob blocka czyli, ze nagle sie wszystko pojawia na ekranie kolo Ciebie, tylko... ym, niewidzialnych peleryn, czyli nie mialem ani 1 w klecaku a potwory podbiegaly. No i oddawanie expa mi dzialalo perfekt.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, wie ktos jak wlaczyc ten Multi hacl od kamera? Jest napisane, zeby go wpakowac w clienta lub moda, ale po wpakowaniu i wlaczeniu gry nie wiem jak to wszystko uruchomic:)

Opublikowano

Tak tez zrobilem, wkleilem, wlaczylem gre i nic, tak jakby nie bylo zadnego programu, widzem, ze nikt sie zbytnio nie garnie do jakiejs bardziej precyzyjnej odpowiedzi ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...