Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GalaXy SRO

BOTx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , chciał bym zaprosić do gry wszystkich chętnych graczy wiem ze Galaxy sro był juz opisywanym serwerem na tym forum ale chciałem tylko przypomnić i zachęcić do gry wszystkich którzy jeszcze o nim nie wiedzią wiec tak : zaletą jest bardzo liczna frekfencja na serwie , gra ponad 1,5k ludzi wiec to juz coś bo teraz cieżko o serw na którym gra wiecej niz 400 osób , jest bardzo dużo eventów serwer stoi spory kawałek czasu i nie wygląda na to zeby miał paść sa silki za smsy w sumie to bardzo tanio , najtaniej chyba za 2,50 esem i to starszy żeby mieć juz około 100 Bilionów gold kupują globale , na serwie jest 400x raty expa chyba , ale wiecej szczegułów na stronce serwa : http://galaxysro.net/

zapraszam do gry i o wbijanie do Polskiej Gildi : nik mastera ___MetaXsA__

Opublikowano

hmmm nie wiem czy umiesz czytać bo napisałem wyrażnie że " wiem ze było info o serwie ale chce przypomnieć tym co nie wiedza jeszcze o nim" wiec nie wiem co to za pytanie ....

Opublikowano

Close , nie ten dział + delma podał temat. Nie obchodzi mnie to że wiesz że info było , napisz tam , jakieś zasady musza być.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...