Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy ktoś umie urzyć Cheat Engine do Gry Ainon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy jest możliwość chackowania w grze o nazwie AION.

Jak ktoś umie lub wie gdzie można to znaleść niech napisze PLISS.

Ta gra jest na bazie CLIENT.

Opublikowano

tak.

ps. ogarnij ortografie i spójność wypowiedzi ponieważ na pierwszy rzut oka wyglądasz jak debil.

Zamykam temat, bo autor nie trzyma poziomu.

....

Polityka forum zakazuję nam zamykać tematy, tylko dlatego, że są na niskim poziomie.

I lold.
Opublikowano

tak.

ps. ogarnij ortografie i spójność wypowiedzi ponieważ na pierwszy rzut oka wyglądasz jak debil.

Sorry ale pisze z opery i mi wrzystko podkreśla i nie wiem gdzie błąd popełniłem.

Opublikowano

• Hobby:Granie na kompie, Robienie modów do MC. HAKOWAIE NA NECIE I W GRACH:D

to hakuj ;-)

ja umiem URZYĆ ale ci nie pomoge, tajne :*

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Ech kolejny gimbusek, który nie umie grać i musi mieć jakiegoś dopalacza... I dobrze wam tak, niech cierpią :D

no wiez miałe z chakowaniem tej gry małe problemy ale już zrobiłem to co chciałem:)

Opublikowano

pomogłem mu schakować. Umuwiłem sie z nim na gadu a podem polecieliźmy do ich bazy na syberji.

tak w ogule to sory ze takie blendy bo mi opera podkresla karzdy blond

Opublikowano

pomogłem mu schakować. Umuwiłem sie z nim na gadu a podem polecieliźmy do ich bazy na syberji.

tak w ogule to sory ze takie blendy bo mi opera podkresla karzdy blond

Komu pomogłes?? Chyba nie mnie!! a tak wogule to udało się tak samo jak z innymi grami :D np.ElSword:D

Opublikowano

Jak to dobże rze ci sie uDauo . A powjec , jakJego chaka zrobiłes? Skoro tak lubisz chakować, to twoje chobbi, to po co prosisz tó o pomodz? Eche, hyba taki szpanik co?

I nie dau sobje rady chakerek :< Jaka szkoda. BardZo sie ciesze rze juz sobje poradziles chakerze. Chej, a udostempnisz nam tego chaka?

NO HOLERNA OPERA MI WRZYSTKO PODKREŹLA!

Opublikowano

jak do twojej swiadomosci pszemówi że cheat engine nie jest tylko do znieniania cyfr wizualnie lecz też wbija je na server:D A chacka pisze dopiero i nie udostępnie go poniewasz jaż z koleszką zrobilismy i były kłopoty jak go udostępnilismy:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...