Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Reinor

Arkadiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dlaczego server jest off? A i mam jeszcze pytanie jakie eq robic na WW zeby brac spot na pieczeciach z buffem 55%?

10 Posts

20 Posts

50 Posts

75 Posts

100 Posts

150 Posts

300 Posts

500 Posts

750 Posts

1000 Posts

Opublikowano

eee tam może tylko reseta zrobią, zresztą i tak mnie okradli woczraj

RoyalMT2

Not Found i tak już pewnie pozostanie.

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

Były ataki,najpierw padło logowanie a teraz już chyba całkiem gra padła. Nie wiadomo czy coś z tym robią, bo żadnego odzewu od teamu gdziekolwiek. Strona, forum, TS wszystko padło.

eee tam może tylko reseta zrobią, zresztą i tak mnie okradli woczraj

Okradli? Sory, że się czepiam, ale raczej dałeś się okraść.

Opublikowano

Były ataki,najpierw padło logowanie a teraz już chyba całkiem gra padła. Nie wiadomo czy coś z tym robią, bo żadnego odzewu od teamu gdziekolwiek. Strona, forum, TS wszystko padło.

Ataki są, a admin pisał że będzie o 22.

Pewnie zaatakowali jak go nie ma i nie może nic zrobic jak wróci to ogarnie :D

Opublikowano

Może i się dałem ale dziś się dowiedziałem w jaki sposób i wina nie leży tylko po mojej stronie, gdyby strona normalnie działała nie doszło by do tego, a i jeszcze jedno niby nie miały tu działać żadne hacki itp.

Sam serwer może ciekawy ale zabezpieczenia widocznie lipne chodz może się nie znam, bo miałem przerwe 2 letnią od metina.

UP

Swoja drogą skad biorą się tacy ludzie którzy za wszelką cenę chcąc niszczyć czyjąś prace. Nie życze wam źle ale niech was jasny szlak trafi itp. - to tyle odemnie dla was..

RoyalMT2

Nie ma to jak bocic na mt2 pl. 150 medali konnych w dzień -1 bot 10-20 broni na 30 lvl w dzień - 1 bot A to wszystko bez rękawicy na drop i jak tu nie bocić. :]

Opublikowano

A jakie hacki ci działają? BS działa, ale trzeba wpisywać id zmianek co 20 zmian. Inne boty wysyłają logi dla admina więc łatwo je wykryć.

Opublikowano

A jakie hacki ci działają? BS działa, ale trzeba wpisywać id zmianek co 20 zmian. Inne boty wysyłają logi dla admina więc łatwo je wykryć.

Nie korzystam z żadnego więc nie wiem jakie działają a jakie nie.

RoyalMT2

Opublikowano

Wiecie dlaczego usunęli prezke serwa na mpc?

Pewnie dlatego że MPC = 2/4 hejterów i d*bili :P

Nie chcą niszczyć reputacji przez MPC

Opublikowano

TS to wogole kiedykolwiek był? No chyba że trzeba trafić na otwartą linię :)

I znowu chyba padł :?

RoyalMT2

Opublikowano

Serwer to kopia tristrama i shaina tylko troche ulepszona. Te dwa serwery padly przez ataki serwer byl utrzymywany przez praktycznie 1 osoba bo reszta nie potrafi pisac nawet skryptow. Nie polecam nikomu tam grac bo serwer i tak niedlugo padnie. Wogule teraz team sklada sie z 1 osoby wiec utrzymanie dedyka przez 1 osobe jest bardzo trudne a raczej niemozliwe.

47670d197bdcd.jpg

Opublikowano

Serwer to kopia tristrama i shaina tylko troche ulepszona. Te dwa serwery padly przez ataki serwer byl utrzymywany przez praktycznie 1 osoba bo reszta nie potrafi pisac nawet skryptow. Nie polecam nikomu tam grac bo serwer i tak niedlugo padnie. Wogule teraz team sklada sie z 1 osoby wiec utrzymanie dedyka przez 1 osobe jest bardzo trudne a raczej niemozliwe.

To żeś dojebał, popatrz sobie ile tam gra osób i jak admini to ogarniają ;)

Opublikowano

Własnie co z serwem ? Ponoc tam jakis wyjebane nowosci sa ... czytalem na epvp i sobie chwala niemcy ( 2 nowe krolestwa ? )

gxrl.png

Opublikowano

co z nim jest? ogladalem banshee i wlasnie takiego serwa szukalem a tu stronka off i nic nie moge zrobic... ma ktos jakies info??

Opublikowano

serwer działa, czasem są problemy z połączeniem tak to wszystko git gra

10s55xy.jpg

Ładną grafikę dla Reinora dostarcza L&A Studio!

Kontakt do L&A Studio: 44934972

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...