Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile FPS osiągnę przy ...?

Machniuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam pewne pytanie do was, do ekspertów którzy znają się na sprzęcie. :)

Moja konfiguracja (laptop):

Graficzna: GT630M 2GB (Dx 11)

Procesor: Intel i7-3610QM (2,3GH, 3 generacja);

Pamięć ram: 6GB DDR3 1333Mhz

Klasyfikacja w Win7: 5,9 (Powinno być 6,9, no ale dobra)

Procesor: 7,6

Ram: 7,6

Grafika: 6,7

Grafika w grach: 6,7

Podstawowy dysk twardy (klasyka): 5,9

Crysis chodzi mi na Very Hight na 25-35 fps. (Przy cieniowaniu "Hight". ze skierowaną kamerą ku wyspie (25));

Moje pytanie jest odnośnie do następujących gier:

Crysis 2

Wiedźmin 2

Battlefield 3

Pozdrawiam!

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Interesują mnie wysokie z mieszanymi średnimi.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Cóż, myślałem że będzie trochę lepiej, ale wypróbuję gry w praktyce, już zamówiłem. Poinformuję was we środę bądź w czwartek. :)

Więcej pod PM.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, gry doszły.

Wiedźmin 2 hula na 30-45fps a crysis 2 też nieźle (nawet lepiej), może ustawienia nie są wysokie, ale nie najniższe i wszystko ładnie się prezentuje. :)

Ogólnie jak ktoś się zastanawia nad GT630M to oczywiście doradził bym wziąć lepszą jak np. GT640M lub GT650M, ale na GT630M aż tak się nie zawiedzie.

Więcej pod PM.

Opublikowano

Wszystkie karty graficzne z tej serii to "gówno a'la odgrzewany kotlet". Nie myśl że masz super sprzęt :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...