Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skype.

Paula123x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli rozmawiam z kolegą na skype i słychać cichy szum ... mikrofony, słuchawki mamy dobre- on roccat kave ja trochę gorsze creative tactic 3d alpha

Po chwili rozmowy z cichym szumem jakość dźwięku który słyszę [ głos kumpla ] pogarsza się ... takimi " etapami " czasami słyszę go bardzo dobrze a czasami coś lekko trzeszczy, bedziemy nagrywali lets playe i nie mozemy pozwolic na takie problemy, macie jakies rozwiazanie ?

jeszcze jedno pytanie jesli kolega głośno krzyknie to automatycznie potem go cicho słysze i normalizuje sie po jakis 30 sekundach a do lets playa to nie zbyt pasuje... bo nie bedzie go dobrze slychac, prosze o pomoc

Opublikowano

Pogarszanie dźwięku może być spowodowane jakimś zakłóceniem na łączu, np. coś ściąga itp.

Co do krzyczenia to wejdź w skype - narzędzia - opcje - ustawienia audio - patrz na zakładkę głośniki i odznacz "Automatycznie dostosuj ustawienia głośników" - zapisz.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

A jakie macie kompu stacjonarne czy laptopy. Ja jak z siostrzeńcem gadam na skype (on ma laptopa) to jak ma go podłączonego do pradu to mi strasznie trzeszczą słuchawki. A jak go odłącza to jest normalnie.

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Opublikowano

Weź wejdź na ustawienia dźwięku i tam masz zakładkę Nagrywanie. I masz 1 lub 2 mikrofony powiedz coś i tam skacze takie kreski weź na ten mikrofon gdzie skaczą te kreski właściwości i zakładkę poziomy i wydajność mikrofonu ustaw na 10 lub 0 będzie ciszej lecz bez szumu :] Liczę na Like ;]

1353164337-U602429.jpg

Proszę o zrzucenie trochę % :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...