Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]Dział Garry's Mod

Jano900

Dodać?  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Doda??

• Tak
      16
    • Nie
      5
    • Nie mam zdania
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję aby dodano dział Garry's Mod.

Jest to popularna gra, na steamie serwery są często zapełnione. Multiplayer jest, modów jest pełno. W gmodzie można zrobić dosłownie wszystko dzięki dużej ilości modyfikacji.

Garry's Mod (w skrócie Gmod lub GMod) – początkowo modyfikacja silnika Source, obecnie samodzielna gra (jeśli jednak posiadamy grę na silniku Source, mamy więcej tzw. "propów" i "ragdolli"). Wprowadza tryb piaskownicy, w którym można manipulować obiektami z gier opartych na silniku Source zgodnie z prawami fizyki symulowanymi przez Havok i ustawiać je w dowolnym miejscu w przestrzeni za pomocą broni przypominającej zmodyfikowany gravity gun, oraz sterować mimiką twarzy modeli postaci. Poza tym mod zawiera tryb gry wieloosobowej, w którym gracze mogą sterować dowolną postacią i używać każdej broni z gry Half-Life 2, na dowolnej mapie. Jest bardzo często wykorzystywany do tworzenia machinim, które są potem udostępniane w internecie. Dodatkowo do programu można importować własną broń, modele i tryby rozgrywki.

Zródło: wikipedia

Oto parę filmików:

Mam nadzieję że o niczym nie zapomniałem ale obawiam się o ruch w dziale który może być niewielki ale można by było zrobić go na tydzień i może się rozwinie.

Opublikowano

No ja jestem za.Im więcej jest gier tym większa jest popularność mpc.Z drugiej strony,więcej lagów.Ale ja jestem na TAK.Sugestię oceniam na bardzo dobrą.

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Dodaj ankietę, będzie lepiej.

No ja jestem za tym aby dodać, bo naprawdę jest to ciekawe i potężne narzędzie, gra. Bawiłem się tym trochę i naprawdę wciąga. :)

Można w tym zrobić dużo ciekawych rzeczy z niczego lub z byle czego. :P W nowo powstałym dziale można byłoby prowadzić dużo poradników na temat tej gry.

Każdy by sobie jakoś pomógł uatrakcyjnić zabawę w Garry's Mod. :D

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Filmiki? Przedstaw bardziej. Dodaj ss.

GM. Hmm.. co tu dużo mówić, masz do niego cheaty? on polega tylko na tworzeniu. Multi ? no niech będzie, ale puste.

Nie widzę przyszłości dla tego działu.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Puste multi? Serwery pękają w szwach tylko na darmowej wersji 9 są puste. Na wersji 12 (dostępnej na steamie) serwery są pełne. Cheatów jako tako nie ma ale jest tone modów. W gmodzie można zrobić wszystko więc ludzie będą mieli z tym problemy.

Opublikowano

Nie słyszałem zbytnio o tej grze, nie jestem zbytnio przekonany, są do tego jakieś hacki? Czy coś?

może pomóc rozwojowi rangi mpc modders

<3

Opublikowano

Oczywiście że TAK. Haxy? Wtf ludzie chcecie w tym czitować? Tożto jest 1000000razy bardziej modowalne od majnkampfa i ma więcej możliwości

Opublikowano

Według mnie dział a nie sub forum ponieważ gra jest rozbudowana i można by było rozdzielić na tutoriale, publikacje serwerów i jeszcze coś jakby się napatoczyło.

Opublikowano

Nie wiem czy ten dział ma przyszłość... Myślę że jako subforum może wejść ale na dział? Jako subforum, tak.

Opublikowano

Jak macie kurwa zamiar odpalać na steam, to jesteście zajebiści.

Grę posiadam na steamie, grałem z 15h i się w pewnym sensie znudziła...

Serwery są zajebiste! Jest jaka modyfikacja, że np. masz samochód i ulepszasz go za hajs z wyścigów.

Oczywiście na tak!

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Ja mam przegrane 54h i jeszcze mi się nie znudziła. I właśnie ilość modyfikacji robi z tej gry dobry dział na te forum ponieważ może to przyciągnąć pewną ilość ludzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...