Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Vlad Vs Ezreal Vs Riven

bartexm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry dmg = Ez.

Wbudowany flash, dobry do ucieczki jak i gonienia.

Niezły harras, global ulti, przyjemna farma.

Opublikowano

Vlad - nie oceniam go, nie grałem nim zbyt wiele

Riven - słabe late, mocne early/mid. Stun,doskok całkiem nieźle ;>

Ezi - ult AoE, b. dobry escape, dobry dmg nawet :>

Polecam Ci Eza

Opublikowano

Blondasa osłabiają teraz więc sie nie opłaca

Hmm riven mam wygranych ponad 100 rankedów i dla mnie najlepsza postać w grze - najszybsza jungla, największa mobilnosc i w late wcale tak nie słabnie bo skille obszarowe robią swoje ;] ale bardzo trudno ją opanować , jest bardzo ważna zasada przez którą mój kolega sprzedał riven, bo nie stosując się do tej zasady jest po prostu słaba ... jak widzę jakiegoś polaczka który spamuje q albo kupuje berki na riven to nie mam wyjścia musze takiego zbluzgać i kończy się na 1vs1 na customie ;] sam sie kapniesz o co chodzi jak nią trochę pograsz i przeczytasz opisy skilli

Ale i tak polecam ci władka mimo że nim nie grałem, najbardziej wkurwiająca postać w grze , dostaje hp z mocy umiejętności i na odwrót ... jeżeli kupisz rylai + tą książkę z hextecha + rabadon to masz 400 ap i 3k życia (przynajmniej tak widziałem na rankedzie, na pewno full runy) i leczysz sie praktycznie tyle co bijesz

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...