Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę ukonczyc wyscigu

Pezzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie nie moge ukonczyc wyscigu caly czas jest NU obojetnie na ktorym miejscu przyjade do mety zakladalem nowe konto to samo takze nie ma znaczenia czy bedzie to wyscig multiplayer czy singel race :P

Opublikowano

Hmm, pewno problem z netem. Wyłącz antyvirka i zaporę. Jak nie pomoże reinstalnij grę.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

antywir odlaczony gra zainstalowana na nowo i daleeeeeej to samooo :( koncze wyscig na 1st pozycji mam najlepszy czas a i tak jest nieukonczono :( najlepsze jest to ze noormalnie gralem wygrywalem wszystko bylooo gites

Opublikowano

mialem rdtbot'a ale juz jego wywalilem zalozylem nawet nowe kontooo i to samo myslisz ze to moze byc od tego nawet ip zmienialem

Opublikowano

ile razy tak już miałeś? ja też tak ma czasem ale przejade 0d 5 do 10 wyscigów i norma.

Tu była fajna sygna ale mi hosting wygasł ;/

Opublikowano

pierwszy raz mi sie przytrafilo gram gram...... i nic caly czas jestem pierwszy a w koncowej tabeli wynik nu pomimo tego ze mam najlepszy czas :( Pomoze ktoś ? zaznaczam

* niegram na hacku itp raz uzylem rdtbota juz odisnstalowany

* zmienialem konta zakladalem nowe nic nie daje

* spr na wylaczonym antiwirze i zaporze tez lipa

* zainstalowalem na nowo NFS i zas dupa

* zmienialem IP

Ręce opadają sam nie wiem co mam juz robic :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...