Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]skąd pobrać pliki granny.dll granny2.dll i tp?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, to mój kolejny temat lecz tym razem mam problem z serwerem metin2 :) Otóż tak, najpierw rozpakować pliki serwerowe i tak dalej i to zrobiłem ale teraz zamienić chińskie kwadraciki na ścieżkę do komputerka i tak. Na pulpicie mam folder metin2 w folderze metin2 mam folder OrientalsMT2 w którym jest komputerek i czy ta ścieżka jest prawidłowa :

<absolute type="string">C:\Deskop\metin2\OrientalsMT2\mt2.vhd</absolute>

<relative type="string">.\mt2.vhd</relative>

:)

I TERAZ NAJWAŻNIEJSZY PROLEM:

Jak już zrobiłem ścieżkę zrobiłem maszynę/dysk czy jak to się tam nazywa w Virtual PC (dobrze zrobiłem, w każdym razie robiłem jak na filmiku yt) i dalej star. Start serwera, nr hamachi itp zrobiłam, konto zrobiłem w Navicat i tak dalej i ostatni krok to otworzenie gry i zrobienie postaci i danie sobie GM. Skopjowałem zzyt i pliki z tego folderu do tego folderu powyżej, (mam na myśli rozpakowane foldery (2). Czyli konkretnie te foldery po chińsku :) i jak włączam zzyt (tę głowę sury) to mi wyskakuje błąd. Inni na filmiku mają jakieś pliki grenny.dll grenny2.dll i takie inne a ja ich nie mam o.O poprzednim razem (kiedyś tam chyba 2 lata temu) też tak zrobiłem i pobrałem grenny i grenny2 ale znowu wyskoczyło coś z Model(coś tam)Matrix(cośtam)@16 i kijowo bo nie mam jak zrobić serwera.

Jakieś porady?

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Chomikuj.pl

wiesz... mi chodzi o to.. ,że y.. eh.. a ma ktoś clienta 2008 roku? WIEM!!! nie kpłapać mi o google i igd(czy jakoś tak) bo jak pobieram to w pobieranych nie moge tego uruchomić ani otworzyć folderu zapisu..... szukałem wszędzie.. (prawie, znaczy tam gdzie mogłem)

24yb8uw.jpg
Opublikowano

wiesz... mi chodzi o to.. ,że y.. eh.. a ma ktoś clienta 2008 roku? WIEM!!! nie kpłapać mi o google i igd(czy jakoś tak) bo jak pobieram to w pobieranych nie moge tego uruchomić ani otworzyć folderu zapisu..... szukałem wszędzie.. (prawie, znaczy tam gdzie mogłem)

Niech zgadne.Pobierasz pliki .rar.Tak?Wystarczy ściągnąć winRaRa i wypakować.Pozdrowienia

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Niech zgadne.Pobierasz pliki .rar.Tak?Wystarczy ściągnąć winRaRa i wypakować.Pozdrowienia

Mam winrara i nie wiem jak wypakować, konkrety bo nie wiem o co cho :P

24yb8uw.jpg
Opublikowano

Klikasz prawym przyciskiem i klikasz wypakuj.Takie trudne?

to umnie jest gorej bo ja nie moge zrobić NIC prócz kopjuj adres źródłowy, otwórz strone pobierania i usuń z listy o.O Nawet wypakować nie moge..

24yb8uw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...