Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem, ze to noobski temat, ale możecie mi powiedzieć od czego zależy dc (chodzi mi o to, że nie mam rozłączenia z netem).

Mam np. odpalonych 6 silkow, 6 jest zalogowanych i nagle 4 dc (wszystkie na CL).

Czy reinstall silka/sbota załatwi sprawę? Jeszcze z tydzień temu przez 3 dni nie dostawałem dc, a teraz tragedia. ;/

Opublikowano

jak nie rozlacza cie z netem to raczej nic nie poradzi , poprostu za duzo ludzi wbija i kogos musi wywalic. Ale jesli 4 chary na raz dostaja dc to raczej bedzie cos z netem. Nie koniecznie odrazu cie rozlacza tylko moze gubi pare pakietow i dostajesz dc. Pusc sobie "ping onet.pl -t" w CMD i zobacz czy masz staly ping i czy nie gubi pakietow

PostalDude - Iris - 90

Admin Cienia
Opublikowano

Tak już jest niestety, po prostu jak vinyl wspomina sporo ludu wbija i taki jest tego efekt.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
jak nie rozlacza cie z netem to raczej nic nie poradzi , poprostu za duzo ludzi wbija i kogos musi wywalic. Ale jesli 4 chary na raz dostaja dc to raczej bedzie cos z netem. Nie koniecznie odrazu cie rozlacza tylko moze gubi pare pakietow i dostajesz dc. Pusc sobie "ping onet.pl -t" w CMD i zobacz czy masz staly ping i czy nie gubi pakietow

żadnych pakietów nie gubi, więc wina tego wbijania ludzi, aczkolwiek tylko ja tak dostaję dc często ;/