Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą

Czerniakus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gram od dluższego czasu w LOLa wszystko bylo ok nic sie nie zacinało szybko się ładowało ale do czasu.... Miałem dysk z bad sektorami i wymieniłem go na mniejszy (150 GB o ile dobrze pamietam a wcześniej miałem 250 GB) i tu sie zaczeły problemy. Cały komputer się zacina a o grze w LOLa nie ma nawet mowy. Oczyściłem go i komputer chodzi wystarczająco (bo i tak ma swoje zacinki) ale o grze dalej nie ma mowy więc ja się pytam co jest ?

Mój sprzęt

Procesor: Intel? Core2 duo CPU E8200 2,66GHz

RAM: 3,25 GB

Karta Graficzna: ASUS EAH3870 series

Jeśli ktoś byłby wstanie co zrobic, co zmienić aby móc normalnie grać w LOLa i tez aby ogolnie komputer chodził dobrze bo przed zmianą dysku pomimo iz miałem go z BAD SECTORAMI to chodził lepiej niż ten tylko że musiałem co 1-2 tyg. przeinstalowywać system to bylo powodem zmiany dysku.

Opublikowano

Na dysku C mam 4,5 GB a na D 108 Gb i na D mam Lola. A czyszczenie rejestrów kompa czyli tak po naszemu bo znam sie tylko na uproszczonych nazwach i prostej obsłudze i niewielkiej naprawie :P

A kupno nowego dysku który by ogarnoł jednoczesną grę w LOLa i pracę na przeglądarce czy słuchanie muzy w dobrej jakości to jaki to i ile by kosztował ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...