Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BS tiveria

Griks123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy istnieje możliwość zrobienie jakiegoś bota do zmiany bonów bo jak wiadomo na Tiverii jest specjalny npc u którego się zmienia bony. Więc nie wiem czy dobrze myślę, ale wystarczyłoby coś takiego żeby samo klikało na zmianę bonów i samo je odczytywało, gdy wpadną dobre bony program by nas o tym powiadomił.

Opublikowano

Powodzenia; Kamer tego nie zrobi, bo RealFreak mu już nie pomaga, a prócz jeszcze jednej osoby, która na 100% tego nie zrobi nie ma nikogo na polskiej scenie metina, kto zrobiłby BS na nasz serwer :)

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Sui sie okarze..juz sie za to wziolem i jak narazie idzie dobzre lecz opublikuje to za oplata poniewaz inaczej zostanei od razu spatchowane !;]

Opublikowano

moja propozycja to zrobic takie coś, że masz metin2mod i bierzesz w nim BS"a ustawiasz w nim bony klikasz start następnie program który ruszał by myszka bazowany nas na takim czyms jak stare Fishboty, ze jak zobaczy te okienko z moDA, ze bon został stasowany to on sie zatrzyma

proste taki mój pomysł tylko, trzeba by go zrobic

WTEDY o zmienianie bonów nie trzeba bbło sie mawic, lecz o same wyłaczenie programu typu taskery itp itd

Opublikowano

Twoja propozycja jest dupna ^,^ Juz mam rozwizanie tylko wszystko do kupy poskladac i bedzie mozna kupic :}

Muszę przyznać, że jesteś dosyć śmieszny. Tak czy siak, czekam na rezultaty potwierdzone filmikiem na YT! ;)

9.png

userbarwb.png

Opublikowano

Muszę przyznać, że jesteś dosyć śmieszny. Tak czy siak, czekam na rezultaty potwierdzone filmikiem na YT! ;)

sujcider ja jusz zrobiłem bonuzsfitchera w ałtoit na twuj serwer ale nie dam wam bo zaras zablokujecie i nie bedze

dalbym tu ale nie dam ale jusz mam zrobionego.

jest możliwość zrobienia BS na Tiverie, aczkolwiek nie w tym roku xD

Opublikowano

sujcider ja jusz zrobiłem bonuzsfitchera w ałtoit na twuj serwer ale nie dam wam bo zaras zablokujecie i nie bedze

dalbym tu ale nie dam ale jusz mam zrobionego.

jest możliwość zrobienia BS na Tiverie, aczkolwiek nie w tym roku xD

Ale jak nie w tym roku to w ogóle. 2012 is coming.

9.png

userbarwb.png

Opublikowano

Powodzenia; Kamer tego nie zrobi, bo RealFreak mu już nie pomaga, a prócz jeszcze jednej osoby, która na 100% tego nie zrobi nie ma nikogo na polskiej scenie metina, kto zrobiłby BS na nasz serwer :)

Ale jednak Kamer zrobił nową bibliotekę do Pythona.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...