Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]ludzi

Xs1wyX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam ludzi do kupywania kont z grami na ALLEGRO . Jak robimy ?? Wysyłacie mi pieniądze , login i Hasło ja loguje się na wasze konto i przenoszę licencje.

Tym więcej tym lepiej

Na pewno wielu z was pomyśli sobie że nie można mi zaufać . Ale otóż można bo gdyby nie było można to nie prowadziłbym strony xbl48h.pl

card.png
Opublikowano

Z tym że licencja przenosi się na konsole więc jeśli kupione konto zostanie u ciebie na konsoli i nawet jeśli przeniesiesz licencje gry będą tylko u ciebie. Do tego, masa gier/dodatków ma coś takiego jak blokada prywatności czy coś w tym stylu, a działa to w taki sposób, że pobrana gra/dodatek działa tylko na konsoli na której została pobrana jako pierwsza, u nikogo innego nie ruszy. Poza tym po chuj mam bawić się w rozdawanie kasy i podawanie haseł skoro samemu mogę sobie bezpiecznie kupić co mi się podoba...

Jeśli znajdziesz sobie tutaj jakiegoś osła: gratuluję, jednak myślę, że nie rozkręcisz interesu za pomocą mpc... Niezbyt błyskotliwy pomysł.

Jestem za zamknięciem tematu :)

Opublikowano

Tak swoja droga uprzedze wszystkich tych,ktorzy chcieliby kupic konto i przeniesc licencje-MS zaczyna banowac,nawet bardziej za te konta niz przerobki napedow.

ruch_13.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...