Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stronka...

karacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy jest tu jakis normalny czlowiek ktory wytlumaczy jak zrobic stronke za przeproszeniem a nie ..... jakiegos linka do niemieckiego tutoriala i skad ja mam do ...... wiedziec o co tam chodzi? nie umiem zrobic stronki tylko ..... rejerstracyjnej czy to jest tak duzo? zebyk tos kto..... umie wytlumaczyl po kawalku? anie znajdzie sie koles tak?...... tylko linka i zadowolony bo......... se posta nabil i bedzie dostawal 5.5.5.5. itd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak wlaczam xampa to mysql i apache mi sie wlacza ale na stronie jest cos takiego !!!

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 0 in C:\xampp\xampp\htdocs\config.php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 0

WTf??

Opublikowano

to , ze nie robie polskich znakow to nie znaczy ze nie umiem ortografi.. po drugie mam dys grafie minimalna pozatym nie umiem robic.. tak? nie palam w niemiecki wiec wtf? moze ktos nie rozumie niemieckiego? po 3. moze wkoncu ktos mi odpowie na pytanie?

Opublikowano

Kolejny pier... neokid co bierze sie za serwer a o projektowaniu strony zerowa wiedza.... Jak nie umiesz niemieckiego to uzywaj google translatora... zalu jeden... Nikt ci nie pomoze bo jestes chamski prymityw. Takich to kazdy ma w 4 literach!

Nawet ip nie ustawiles w config buhahahha xD wiec jak ma ci dizalac napku.

Pasjonat
Opublikowano

tu nie ma co rozumieć. jak byś chciał to byś robił dokładnie to samo co ten Niemiec na filmiku to byś zrobił. tak jak ja robiłem. tez nie umiem niemieckiego. oglądałem filmik robiłem to co on i stronka wyszła

Opublikowano

a wiec tak drodzy przyjaciele znam sie na HTMLU <php nie :<)wiec o co chodzi ? nawet ktos tu napisal ze jestem neokidem i nie ustawilem ip itp to tak

wytlumacze

stronke juz zrobilem , serwa mam , a w google translatorze wychdza mi jakies badziewia a nie text wiec kolego pomysl zanim napiszesz ?

Opublikowano

a ustawiles chociaz niemiecki >polski w translatorze ? xD

o.0 jak nie ustawiles IP do mysql w config.php i reszty danych to jak ci reje ma dzialac? ... to tak jakbys chcial uruchomic komputer nie wlaczajac wtyczki do gniazdka =,=.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...